07-29_lliurament_lot_pla_barris_webAquest migdia, a l'oficina del Pla de Barris, s'ha fet el lliurament del lot d'obsequis cedits pels 246 comerços adherits a la campanya de dinamització comercial al nucli antic, "Bosses de la compra", a la guanyadora del sorteig, la senyora Maria Emilia Mota López, veïna del Vendrell.

El número guanyador del sorteig realitzat el passat divendres 15 de juliol va ser el 400, lliurat per Plantes i Flors Eva del Mercat Municipal. Així mateix, cal recordar que totes les botigues participants en la campanya regalaran un bossa de la compra al client del seu establiment que disposi de la butlleta amb el número 400.

Un cop finalitzada la campanya, la valoració que en fan els seus responsables és del tot positiva, tant des del punt de vista de la implicació del comerç local, com de l'interès que han mostrat els vilatans.

La campanya de dinamització comercial "BARRIS ANTICS, molt per descobrir, molt per oferir" s'ha dut a terme des del 20 de juny, des del Pla de Barris del Vendrell, amb la col·laboració del CIT. Aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament amb set municipis més de Catalunya que tenen en marxa un Pla de Barris al seu nucli antic. L'objectiu principal de la campanya ha estat afavorir el comerç de proximitat i fer barri. Alhora, també s'ha volgut conscienciar els veïns de la necessitat de fer ús del carro de la compra o de bosses de diversos usos, i contribuir, així, a preservar el medi ambient. Ara, un cop finalitzada la campanya, es farà arribar una enquesta a tots els comerços participants perquè en facin la valoració i alhora puguin aportar suggeriments i propostes per a futures iniciatives. Així mateix, ja s'està preparant la propera reunió del grup de treball de comerç de la subxarxa de Nuclis Antics de Barris amb projectes de Catalunya per fer la valoració de la campanya a cada municipi i per recollir noves idees per posar en marxa altres actuacions conjuntes.



©2019 Ajuntament del Vendrell