07-27_torneig_padel_festamajor03_webUn total de 30 parelles arribades des de diferents municipis van prendre part en la primera edició d'aquesta competició de pàdel

Entre els passats 22 i 24 de juliol, el recentment inaugurat complex esportiu Club de Tennis del Vendrell va acollir la celebració del primer Torneig de pàdel Festa Major amb l'organització del Vendrell Pàdel Club. Tot i ser la primera vegada que tenia lloc aquesta competició, l'esdeveniment va aconseguir aplegar una trentena de parelles tant del municipi com d'altres punts del Baix Penedès i de la resta de Tarragona. La victòria final va ser per a la parella formada per Josep M. Crespo i Ramon Ortiz, de Torredembarra, que es va imposar a la final a la parella local formada per Jorge Díaz i Salvador Vallvé.

El lliurament de guardons va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Sergi Teruel, i del president del Vendrell Pàdel Club, Josep Maria Gual. Teruel va voler destacar que "tot i ser la primera vegada que el complex acull aquest torneig, l'alt nombre de participants indica clarament el gran interès que existeix al municipi i al conjunt de la comarca per aquest esport".



©2019 Ajuntament del Vendrell