04-12_TastTes_02_webL'oficina del Pla de Barris del Vendrell continua sent un lloc de servei i trobada per als ciutadans en forma d'espai polivalent on, a més de l'activitat diària d'atenció als veïns del nucli antic, es realitzen altres activitats diverses. És el cas de l'acte que tindrà llocaquest proper divendres 15 d'abril, a les nou del vespre, amb una degustació de tes acompanyatsamb música.

El Pla de Barris del Vendrell col·labora així amb una nova associació del municipi, Dones del Món, que van tenir la iniciativa de fer aquesta activitat en un lloc cèntric com és l'oficina de la plaça Nova. L'activitat la duran a terme els responsables de la botiga Chas & Chas Tea Co., ubicada a la carretera del Doctor Robert. L'activitat ja va fer-se amb molt d'èxit el passat 11 de febrer, i és per això que s'ha decidit celebrar una nova edició.

Durant aproximadament una hora i mitja de sessió, les integrants de l'associació Dones del Món assistiran a una presentació sobre el món dels tes, la seva història, el consum mundial, els productors i els beneficis del seu consum per a la salut. Posteriorment es podran tastar fins a sis varietats diferents de tes, passant per totes les famílies d'aquesta infusió: blancs, verds, negres, vermells i de osrooibos.

Amb un maridatge de música, el tast de tes pretén ser una explosió de sentits on intervindran l'oïda, l'olfacte, el gust i el tacte, en aquest cas el tacte de la llengua sobre el líquid del te.



©2019 Ajuntament del Vendrell