04-06_senyalitzacio_webEl nucli antic del Vendrell compta des d'aquesta setmana amb una nova senyalització que permetrà als visitants i veïns de la vila accedir amb més facilitat al centre i trobar amb rapidesa tant els equipaments culturals i institucionals de la zona com l'eix comercial. D'aquesta manera, a més, es millora la imatge urbana del nucli.

Es tracta d'una senyalització direccional per a vianants, que s'ha instal·lat tot dibuixant un recorregut des de les entrades a la vila i des dels aparcaments que envolten el centre. Així, des del pàrquing del Puig, el Parven, la zona d'aparcament de la Riera de la Bisbal o les zones blaves es poden seguir les noves indicacions. Igualment succeeix amb les estacions de tren i d'autobusos, centres neuràlgics d'arribada de visitants.

En total, s'han instal·lat 15 senyals repartits per tot el centre fets amb els materials més resistents, tant a la intempèrie com al desgast per altres qüestions imprevistes.

La nova senyalització s'ha instal·lat en el marc del projecte del Pla de Barris del Vendrell i, com és habitual en la línia de treball de l'oficina del Pla, s'ha treballat de manera transversal amb els diferents departaments de l'Ajuntament implicats en la qüestió, des de la Regidoria de Cultura a l'àrea de Via Pública, passant per la Regidoria de Comerç i Turisme i l'àrea de Participació Ciutadana.

Aquesta és una nova acció de l'Ajuntament del Vendrell per dinamitzar el comerç i el turisme al nucli antic.



©2019 Ajuntament del Vendrell