02-28_obres_av_generalitat03_webLes obres consisteixen en la renovació i millora dels serveis públics de l'avinguda en el tram comprès entre el pont del ferrocarril i la carretera N-340.

Ahir al migdia, l'alcalde, Benet Jané, i el regidor d'Urbanisme i Obres Públiques, Jaume Escarré, han fet una visita a les obres de l'avinguda de la Generalitat de Coma-ruga, que es van iniciar el passat mes de novembre i que està previst que finalitzin la segona setmana del proper mes d'abril.

El projecte engloba la renovació del paviment, les voreres, l'enllumenat públic i les xarxes d'aigua i de sanejament; la implantació d'un nou servei de recollida d'aigües pluvials; el soterrament de la línia telefònica i de les corresponents canalitzacions per tal de possibilitar el desenvolupament de les telecomunicacions d'altres empreses operadores; la dotació de mobiliari urbà, i la senyalització viària horitzontal i vertical.

L'alcalde va explicar que "amb aquesta obra, de primera magnitud, es compleix un compromís electoral i es dóna resposta a una reivindicació dels veïns de Coma-ruga". A part de millorar els serveis públics, el resultat final també serà una millora substancial de la imatge turística d'una de les entrades a les platges del Vendrell. D'altra banda, es preveu que aquesta actuació pugui pal·liar en certa mesura el problema de la inundabilitat de la part baixa de Coma-ruga.

El regidor d'Urbanisme i Obres Públiques va exposar que "l'obra es finança amb inversió de l'Ajuntament del Vendrell, el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) i contribucions especials". Aquestes contribucions dels veïns representen un 10% del cost total.

L'obra, que té un pressupost de 1.650.617,30 euros, l'executa l'empresa Aigües de Tomoví.



©2019 Ajuntament del Vendrell