02-16_estela_webEls veïns del carrer de l'Estela estan citats el proper dimecres 23 de febrer a dos quarts de nou del vespre a l'oficina del Pla de Barris, ubicada a la plaça Nova, per tal de conèixer de primera mà les actuacions que es faran properament al seu carrer.

En el marc del programa de reurbanització de carrers del projecte de Pla de Barris del Vendrell, es millorarà l'enllumenat públic del carrer de l'Estela i la xarxa de subministrament elèctric.

D'aquesta manera es pretén unificar l'enllumenat públic amb el dels carrers del voltant que s'han transformat gràcies al Pla de Barris, per eliminar les cadiretes elèctriques i els cablejats que travessen el carrer de banda a banda. Aquesta actuació és per completar els treballs que no fa gaires anys es van fer en aquest carrer per renovar el paviment i les voreres.

La reunió de dimecres se suma a les diverses reunions que s'han anat fent des de l'oficina del Pla de Barris cada cop que s'ha fet alguna actuació al nucli antic. Així s'ha pogut informar amb puntualitat els veïns afectats en cada cas per les diferents obres que s'han executat els últims anys, i també s'ha facilitat la implicació directa dels veïns en el projecte del Pla de Barris i en la presa de decisions que n'han marcat el camí.

Amb l'actuació al carrer de l'Estela i el final proper de les obres del carrer de Sant Magí, inclòs en el cinquè Projecte de carrers, les intervencions urbanístiques del Pla de Barris del Vendrell estan arribant ja pràcticament a la seva fi.



©2019 Ajuntament del Vendrell