L'oficina del Pla de Barris del Vendrell continua sent un lloc de servei i trobada per als ciutadans en forma d'espai polivalent on, a més de l'activitat diària d'atenció als veïns del nucli antic, es realitzen altres activitats diverses. És el cas del que ocorrerà aquest proper dilluns 7 de febrer de set a vuit del vespre, quan l'oficina tornarà a transformar-se en un estudi de ràdio (ja ho ha fet en anteriors ocasions amb molt d'èxit) per acollir el programa de Ràdio i Televisió el Vendrell Salmaldon.

Els responsables del programa, els integrants del grup artístic multidisciplinar Salmaldon, han convidat mitjançant les xarxes socials un grup de tertulians, seguidors del grup, que podran entrevistar els artistes i preguntar-los per la seva trajectòria. Així mateix, s'espera que l'oficina s'ompli de gom a gom de seguidors incondicionals del programa de ràdio i del grup. L'entrada a l'oficina, se sigui o no seguidor de Salmaldon, serà lliure i d'aquesta manera qualsevol ciutadà que ho vulgui tindrà l'oportunitat de viure en directe com es fa un programa de ràdio i gaudir de les performances i improvisacions dels Salmaldon.

El grup d'artistes, que conjuguen la música, la pintura i l'escriptura amb la mar Mediterrània com a leit motiv, celebren enguany dos anys de vida i és per aquest motiu que s'han decidit a sortir de l'estudi de ràdio i compartir amb els seus oients les experiències viscudes al llarg d'aquest temps i de projectes futurs.©2019 Ajuntament del Vendrell