12-15_MaratwLes escoles bressol municipals del Vendrell, en col·laboració amb el Pla Educatiu d'Entorn i la coral infantil El Petit Estel, promouen un concert molt especial aquest dissabte 18 de desembre, a les 12h, a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC).

La coral cantarà les cançons que els més petits canten a les escoles bressol del Vendrell i ho faran adherint-se a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. La contribució a La Marató es farà també de manera econòmica, ja que durant el concert es vendrà el disc de les cançons que sonaran aquell dia dalt de l'escenari de l'Auditori. El disc es podrà adquirir amb una aportació voluntària, que haurà de ser d'un mínim d'un euro. Les aportacions rebudes per aquesta venda es destinaran íntegrament als fons de La Marató.

La iniciativa d'enregistrar el disc neix de la voluntat de l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell, integrant del Pla Educatiu d'Entorn, i de les escoles bressol, d'oferir als pares i mares la possibilitat de comptar amb les cançons que coneixen i canten els seus fills als centres del Vendrell. D'aquesta manera els nens i nenes poden compartir amb els seus pares i amb tots els seus familiars aquestes cançons.

La celebració del concert, batejat com a "Cantem junts", serà aquest dissabte 18 de desembre a les dotze del migdia a l'Auditori de l'EMMPAC i l'entrada serà gratuïta. Els organitzadors, però, esperen comptar amb la solidaritat dels assistents i que aquests adquireixin el CD oferint el seu donatiu per a La Marató.

La lletra de les cançons i les partitures es podran consultar al web de la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell: www.elvendrelleduca.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell