12-13_ObresCarrerTardorwAigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, ja ha acabat les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable del carrer de la Tardor de Coma-ruga, situat al lateral de la N-340, abans d'arribar al pont d'entrada al barri marítim.

El regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament del Vendrell i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Domingo, ha explicat que "amb aquestes obres el que es pretén és disposar d'una xarxa que garanteixi un correcte subministrament a la zona". Domingo ha concretat que la xarxa d'abastament d'aigua potable del carrer de la Tardor tenia unes canonades molt antigues i en alguns trams malmeses, la qual cosa provocava dificultats per al correcte subministrament.

Concretament, s'ha renovat el tub de fibrociment de 60 mm per un tub de polietilè de 160 mm, des del carrer de la Primavera fins al límit urbanitzat, on s'unirà amb la canonada provinent de la nova urbanització que s'ha de realitzar. Aquesta actuació s'ha dut a terme aprofitant les obres d'urbanització del sector UA-37 Mas Roig, situat al final del mateix carrer, on Aigües de Tomoví també s'encarregarà de la instal•lació del servei d'abastament i sanejament d'aigua.



©2019 Ajuntament del Vendrell