12-01_cuidat_webEls avis i àvies del Vendrell tenen una nova oportunitat de participar en la iniciativa "Cuida't, t'ho mereixes" el proper dilluns 13 de desembre.

"Cuida't, t'ho mereixes" és el nom d'una nova activitat iniciada el passat novembre i proposada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Es tracta de promoure entre els avis i àvies del municipi la pràctica de l'esport i la necessitat de portar una alimentació saludable. L'activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d'exercici a l'aire lliure en un espai públic com la plaça del Tívoli. Així mateix, es realitzaran xerrades sobre l'alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l'any.

Els objectius de l'activitat són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'alimentació com a la dietètica.

La segona sessió del "Cuida't" tindrà lloc el dia 13 de desembre d'onze a dos quarts d'una del migdia i consistirà a fer exercicis físics per prevenir les malalties cardiovasculars, alhora que es parlarà de la nutrició equilibrada per reduir greixos i sucres, amb especial atenció als àpats de les festes nadalenques.

L'activitat és gratuïta i pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia; el punt de trobada per fer-la serà la plaça del Tívoli.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell