Amb motiu del Dia Mundial de la Sida, el proper 1 de desembre, per tal de conscienciar i informar els joves sobre aquesta malaltia, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell instal·larà una taula als instituts amb tot tipus de material preventiu i de sensibilització sobre el VIH-sida.  Al llarg del matí, les tècniques de Joventut es traslladaran als instituts Andreu Nin, Baix Penedès i Mediterrània per tal d'oferir de primera mà tota aquesta informació i una atenció de proximitat. És una acció per fomentar la conscienciació i la implicació dels joves en la lluita contra el VIH-sida.

A través de l'Espai Jove de Salut el dijous 2 de desembre, amb cita concertada, es durà a terme el test ràpid del VIH al Centre cívic L'Estació. Aquest test el realitzarà l'associació Assexora'TGN, homologada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per poder practicar aquesta prova, en la qual s'obté el resultat en 30 minuts. Per demanar hora per al test ràpid, s'haurà de trucar al 665 64 04 35 o enviar un correu a sstarragona@gmail.com i concertar cita prèvia.

Es pot obtenir més informació a l'Espai Jove de Salut del Vendrell al Centre cívic L'Estació cada dijous de 18 h a 20 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell