09-06_trio_kandinsky_setembre_webEl concert del Cicle de Tardor, organitzat pel Patronat Municipal Auditori Pau Casals, que estava programat per al diumenge 28 de novembre, a les 12 del migdia, a càrrec de Trio Kandinsky, ha estat ajornat, ja que les instal·lacions de l'Auditori Pau Casals, al barri marítim de Sant Salvador, es converteixen aquell dia en seu electoral, amb les corresponents taules per anar a votar.

El concert, que s'ha traslladat al diumenge següent, 5 de desembre, també a les dotze del migdia, porta el títol genèric "Estrenes d'ahir, estrenes d'avui". S'hi podran escoltar obres dels compositors Robert Gerhard i Joaquim Malats, i l'estrena d'obres de Jesús Rodríguez-Picó i Ramon Humet.

El Trio Kandinsky, resident a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, està format per Amparo Lacruz, violoncel; Corrado Bolsi, violí, i Emili Brugalla, piano.

Està previst que, un cop acabat el concert del dia 5 de desembre, les caves Jané Ventura presentin el nou cava "Reserva de la Música".©2019 Ajuntament del Vendrell