09-16_ObresCProgres02_webLes obres del cinquè projecte de carrers del Pla de Barris del Vendrell obligaran a tallar part de la carretera de Valls durant dos dies, per tal de fer la connexió de les noves xarxes de telecomunicacions i d'electricitat entre el carrer de Montserrat i la carretera de Santa Oliva.

El tall serà efectiu durant tot dissabte 30 d'octubre a partir de dos quarts de vuit del matí i, si cal, també el diumenge 31. Aleshores, tan sols es permetrà el pas puntual als veïns de la zona. Dilluns la carretera tornarà a ser plenament operativa, ja que s'ha triat el cap de setmana per minimitzar les incomoditats que aquest tall pugui suposar per als qui habitualment circulen per aquesta via tan transitada del Vendrell.

Es tracta d'un tall de la carretera similar al que ja es va fer en dues ocasions anteriors, els caps de setmana del 2 i 3 d'octubre i del 9 i 10 d'octubre. En tots dos casos, tot i que estava previst executar els treballs en dos dies, només va caler tallar la carretera de Valls dissabte, i diumenge ja es va tornar a obrir al trànsit amb normalitat.

Durant el tall, la ruta alternativa per enllaçar amb el tram nord de la carretera es farà per la carretera del Doctor Robert, carrer de Sant Magí i carrer dels Rabassaires. En el sentit contrari es desviarà el trànsit pel camí de Tomoví, carretera de Santa Oliva, carrer de Colom i carretera del Doctor Robert.

Així mateix, caldrà estar alerta a la senyalització viària, que es reforçarà amb els agents cívics del Pla de Barris, que permetran l'accés als veïns de la zona tallada al trànsit i vetllaran per informar els conductors sobre les rutes alternatives en coordinació amb la Policia local.©2019 Ajuntament del Vendrell