El Vendrell, 21 de juny de 2024


Per reforçar la seguretat als nuclis marítims en una època en què hi ha una gran afluència de turisme, aquest estiu la Policia Municipal del Vendrell incorpora un total de 10 nous agents que, un cop finalitzada la temporada, passaran a formar part del cos de forma fixa.

Un augment d’efectius als que també se suma la incorporació de dues agents del cos de la Policia local a la plantilla de la USP (Unitat de Suport Policial), per tal de reforçar-la i avançar en la feminització d’aquesta unitat.

Una altra novetat anunciada avui en l’àmbit de la seguretat ciutadana és que l’edifici de l’avinguda Brisamar, número 1, on fins ara s’hi ubicava l’Oficina de Turisme, a partir de la propera setmana acollirà la caserna de la Policia Local del Vendrell a Coma-ruga. A part de guanyar més visibilitat i presència del cos policial als nuclis marítims, també s’ampliaran els serveis, com és el cas de poder-hi tramitar denúncies.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha emmarcat l’obertura d’aquest equipament en un dels principals objectius del govern: “és un pas més per treballar per la cohesió territorial del municipi, disposar d’una presència efectiva de l’Ajuntament i els seus serveis en els principals nuclis de població. Tot plegat és imprescindible per ajudar a consolidar una població resident tot l’any als nuclis marítims”.

De la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Christian Soriano, ha explicat que l’objectiu que es persegueix amb l’ obertura de la nova caserna “ és adaptar l’activitat policial a la realitat sociològica i demogràfica del Vendrell i dotar-nos d’eines i recursos per tenir un municipi i uns nuclis marítims més segurs”.

Soriano ha afegit que des de la Policia local s’està treballant en la campanya turística i el disseny dels dispositius especials que requereix, i que aquests començaran a aplicar-se ja aquest cap de setmana coincidint amb la Fira Turismar i la revetlla de Sant Joan.

Es tracta de la 30a ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions.

El Vendrell, 24 de gener de 2024

Ahir, a primera hora de la tarda, es va aturar un nou intent d’ocupació d’un habitatge del nucli marítim de Coma-ruga.

En aquest cas la Policia local del Vendrell va rebre un avís de Mossos d’Esquadra que havia saltat l’alarma d’aquest domicili i que per les càmeres es veuen dues persones a l’interior.

Els agents de la Policia local que es desplacen al lloc troben a l’interior de l’habitatge dues persones, una dona i un home, que responen a la descripció facilitada per Mossos d’Esquadra mitjançant les càmeres de seguretat.

La dona manifesta als agents que ha llogat l’habitatge al propietari, però que no pot aportar cap document acreditatiu perquè li han robat. Els agents contacten amb la propietat i els explica que aquest domicili no està llogat i que no hi hauria d’haver ningú.

Després de comprovar els fets i els danys provocats (un pany forçat i un altre de tret), es procedeix a la detenció de la dona i l’home per un presumpte delicte d’entrada en habitatge aliè i danys.  

Es tracta de la 30a ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions el passat mes d’agost.

 

Objecte

Provisió definitiva de quatre (4) places de vigilant auxiliar de serveis, subgrup C2, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, de la plantilla de personal funcionari de carrera de l’Ajuntament del Vendrell, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Termini

Presentació de candidatures: de l’11 de juliol al 31 de juliol de 2023, ambdós inclosos.

Documents

Formulari sol·licitud d’admissió

Formulari declaració de mèrits

Publicacions

Llistat provisional d’admesos i exclosos

Llistat definitiu d'admesos i exclosos

Resultat final del concurs de mèrits, i proposta de nomenament

 

El Vendrell, 3 de febrer de 2023

Ahir dijous, 2 de febrer, es va celebrar la sessió constitutiva del Consell Assessor d’El Vendrell Comunicació. Aquest consell es constitueix per primera vegada a la història del municipi i serà l’encarregat de debatre i gestionar la programació de Ràdio Televisió El Vendrell.

Els membres del Consell Assessor són la periodista Alba Domingo, que en serà la presidenta, Sandra Ramero, Ros Ensenyat, Samia Oulad, Ivet Carbajo, Gregorio Aranda i José Vicente Sánchez.

A més, també hi formaran part un representant de cada grup municipal: Christian Soriano (PSC), Albert Rovira (Som poble-ERC-AM), Maria Luz Ramírez (Ciutadans), Josep Mercadé (Junts pel Vendrell), Josep Maria Llasat (Primàries Catalunya), Verónica Moreno (Podem El Vendrell) i Bárbara Peris (AVP-FIC).

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, s’ha mostrat satisfet per la constitució d’un Consell Assessor que “seguirà fent de RTV El Vendrell una eina a l’abast de tota la ciutadania per seguir tenint una comunicació plural i diversa del municipi”.

Per la seva part, el regidor de Comunicació, Christian Soriano, ha remarcat la importància que “persones de fora de la política tinguin un paper important en la gestió de la ràdio i televisió de tots els vendrellencs i vendrellenques”.

La sessió es va celebrar amb total normalitat i va escollir a Alba Domingo com a presidenta, Maria Luz Ramírez com a vicepresidenta i Sandra Romero com a secretària.

©2019 Ajuntament del Vendrell