El Vendrell, 6 d’abril de 2022

L’Ajuntament del Vendrell revalida la puntuació del 96% del Segell Infoparticipa en reconeixement a la qualitat i transparència del web municipal.

Properament, el Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) comunicarà oficialment el resultat i la cerimònia de lliurament de la novena edició del Segell corresponent al 2021 està programada el proper 9 de maig.

Des de la creació d’aquests guardons, amb l’anàlisi de les dades corresponents a l’any 2013, l’Ajuntament del Vendrell ha obtingut el Segell en totes les seves edicions. Enguany, per cinquè any consecutiu, es torna a repetir la qualificació més alta, un 96%, però amb un nivell més alt d’exigència dels indicadors avaluats.

El regidor de Comunicació i Transparència, Christian Soriano, ha destacat que “l’Ajuntament del Vendrell segueix avançant en matèria de transparència per complir amb els indicadors de bon govern i tenir un administració més oberta i propera. Aquest 96% és el resultat d’un treball ben fet que s’ha anat produint en els darrers anys fruit del compromís de l’administració amb la ciutadania”.


https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/el_vendrell

El Vendrell, 13 d'octubre de 2021

'Al Vendrell, les gralles' és un concert renovat de gralles, interpretat per dos grups joves que acorden el repertori tradicional de principi del segle xx amb la modernitat de noves composicions del XXI.
Les Antines és un grup format per cinc noies de diferents comarques de Catalunya, vinculades al món de la música tradicional des de ben petites i amb inquietuds similars, decideixen el 2021 crear un grup de quatre gralles i un timbal enmig d'una pandèmia mundial.

Els Grallers de Barcelona són quatre nois de Barcelona que s’uneixen el 2020 per compartir el seu interès per la gralla, per aprendre i gaudir junts i per continuar i mantenir el repertori tradicional dels balls i concerts de gralles del segle passat, amb peces més actuals i innovacions interpretatives.

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a www.temporada.cat Les persones interessades també les adquirir de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Intèrprets:
Les Antines
Sònia Arias, Helena Cullaré i Sabina Francés, gralla dolça
Anna Flores, gralla baixa
Ariadna Brunet, timbal

Grallers de Barcelona
Pau Coma i Martí Quintana, gralla dolça
Guim Puigventós, gralla baixa
Ignacio de Pablos, timbal

AL VENDRELL, LES GRALLES
Dia: Divendres 15 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: Gratuït amb reserva prèvia

 

La Policia local del Vendrell utilitza aquest estiu dos vehicles 'segway' per patrullar pel passeig marítim. Una prova pilot que està donant excel·lents resultats, ja que aquests vehicles elèctrics permeten una major agilitat i rapidesa en els serveis, a més de no generar emissions ni provocar sorolls.

Després de provar-los el passat mes de novembre, aquest estiu se n’han incorporat dos en règim de lloguer, i es preveu que l’estiu vinent se n’incorporin dos més per augmentar la flota. 

A més de permetre una mobilitat més àgil en zones concorregudes, podent arribar als 25km/hora, aquest tipus de vehicles donen major visibilitat als agents ja que aquests guanyen alçada.

Fotos: Ramon Costa

©2019 Ajuntament del Vendrell