El dilluns 18 d’abril del 2016 es va iniciar la campanya "Prou BULLYING al Vendrell", una iniciativa que  neix del treball conjunt de les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament amb la coordinació de la tècnica de l'Espai Jove de Salut (H2O) del Casal Jove del Vendrell.

A través d'un número del  telèfon i WhatsApp 633 336 220 i del correu electrònic bullyingvendrell@gmail.com, qualsevol persona que pugui ser víctima d'algun tipus d’assetjament pot avisar de la seva situació a la tècnica de Salut que està darrera d’aquestes vies de comunicació, la qual actuarà segons la necessitat.

La solució molts cops passa  per una reunió prèvia amb la persona interessada per analitzar el cas. En altres casos, n’hi haurà prou amb un simple avís als responsables fins arribar a actuacions més contundents amb els Mossos d'Esquadra.  

S'ha fet una gran difusió pel Vendrell a través dels centres escolars, clubs esportius i altres entitats on els joves són els principals usuaris.

Aquesta situació sempre ha existit en petita o gran escala. Esperem que aquest mecanisme serveixi perquè desaparegui, utilitzant les mateixes formes de comunicació que els nostres joves.

 

ProuBULLYINGreduida

©2019 Ajuntament del Vendrell