- Establiments minoristes alimentaris com: queviures, carnisseries sense obrador, peixateries, venda de pa i productes de pastisseria (amb obrador annex o sense), venda de llaminadures, venda de gelats i orxates, venda d’ultracongelats, venda de fruita i verdura, venda de cafè, té i/o derivats, herbodietètica i venda de menjars precuinats amb o sense elaboració pròpia.

 

Cal presentar la comunicació prèvia sanitària per activitats minoristes alimentàries.

 - Empreses alimentàries subjectes al Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya i al Registre General Sanitari, no afectades per la Llei 20/2009, de 4 de desembre.

 

Cal presentar una còpia de la comunicació normalitzada presentada davant l’Oficina de Gestió Empresarial (OGE) de la Generalitat de Catalunya, per la que es demana el canvi de nom del Registre Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments.

 - Establiments aplicadors de pírcings, tatuatges i/o micropigmentació.

 

Per tal de declarar la conformitat del canvi de nom de l’establiment, cal consultar a Secretaria (Negociat d’establiments), si l’establiment està autoritzat sanitàriament:

 - Perruqueries, Barberies i/o salons de bellesa i centres d'acupuntura.

 Cal presentar la memòria sanitària.

- Centres i serveis sanitaris no afectats per la Llei 20/2009, de 4 de desembre, establiments d’òptica, ortopèdia, audiopròtesis, ortopèdics a mida, dentals a mida.

 

Cal presentar una còpia de la comunicació normalitzada presentada davant el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per la que es demana el canvi de nom de l’autorització de funcionament del centre, servei sanitari i/o establiment.

 

 Per qualsevol dubte sobre aquests tràmits podeu contactar amb la Tècnica de Salut de l’Ajuntament del Vendrell al telèfon 977 16 64 21.

 

©2019 Ajuntament del Vendrell