Punt 1

  1. Aprovació, si escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.


Punt 2

  1. Assabentament de decrets de l'alcaldia.


Punt 3

  1. Assabentament de decrets de l'alcaldia relatius a : - Delegar en la regidora delegada d'urbanisme senyora Núria Rovira Costas, la facultat de resoldre actes administratius que afectin a tercers, en els expedients d'actes sotmesos a comunicació prèvia d'obres menors. - Delegar en la regidora delegada d'Activitats Econòmiques Senyora Maria del Mar Negro Lorenzo, la facultat de resoldre actes administratius referents a les autoritzacions d'ocupació de la via pública amb terrasses d'establiments. - Delegar a la Junta de Govern Local, els nomenaments del personal eventual. - Nomenar tinent d'Alcalde a la Regidora senyora Bàrbara María Peris Selles. - Aprovar la nova configuració de la Junta de Govern Local. - Nomenar els membres de les Comissions Informatives dels grups municipals AVP-FIC i Junts pel Vendrell.


Punt 4

  1. Donar compte de la nova constitució del grup municipal Junts pel Vendrell.


Punt 5

  1. Donar compte de la nova composició del grup municipal AVP-FIC.


Punt 6

  1. Nomenar a la senyora Bàrbara M. Peris Selles com a representant del grup municipal AVP-FIC en els Organismes dels que l'Ajuntament és part integrant.


Punt 7

  1. Modificació del nombre de regidors que exerceixen el seu càrrec en règim de dedicació exclusiva.


Punt 8

  1. Ratificar els acords presos pel Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès sobre la incorporació dels annexos 2 i 3 al conveni únic referents al servei de recollida porta a porta comercial i al servei de lloguer de camions.


Punt 9

  1. Aprovació inicial de la modificació de l'article 29 del ROM.


Punt 10

  1. Aprovació inicial del Reglament de formació intern del personal al servei de l'Ajuntament del Vendrell i dels seus Organismes Autònoms.


Punt 11

  1. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits 02P/2019.


Punt 12

  1. Aprovació provisional de la modificació de les Ordenances Fiscals.


Punt 13

  1. Aprovació de les dues festes locals del municipi del Vendrell per a l'any 2020.


Punt 14

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per la modificació de diverses ordenances fiscals, impostos i taxes per l'any 2020.


Punt 15

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Junts pel Vendrell per garantir la qualitat de l'aire que respirem i protegir la salut de les persones i el medi ambient.


Punt 16

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Junts pel Vendrell per a la implantació d'un punt de recàrrega elèctrica ràpida de vehicles als nuclis marítims.


Punt 17

  1. Proposta de resolució presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya per tal de millorar el drenatge de les aigües pluvials que afecten al Passeig Marítim del barri de Sant Salvador.


Punt 18

  1. Moció presentada pel grup municipal del Partit Socialista de Catalunya en defensa de la pagesia i per un preu digne del raïm i el vi.


Punt 19

19.Moció presentada per l'equip de govern per la convivència i el diàleg com a úniques solucions al conflicte català.


Punt 20

  1. Moció presentada pels grups municipals de Som Poble-ERC-AM, Junts pel Vendrell, Primàries Catalunya i Podem El Vendrell en resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.


Punt 21

  1. Moció presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per demanar la retirada del Pla Director Urbanístic de l'activitat econòmica Sant Marçal-Cal Vives.


Punt 22

  1. Precs i preguntes

©2019 Ajuntament del Vendrell