El Vendrell, 28 de març de 2024

El programa “Temps x Cures” ha ofert aquests dies de vacances de Pasqua diferents serveis gratuïts per alliberar temps a les famílies

El casal de Pasqua, adreçat a infants d'infantil i primària escolaritzats a nuclis del municipi d’entre 3 a 12 anys, s’ha realitzat a l’escola Marta Mata i a l’IE Coma-ruga. En total, s’hi han inscrit 60 infants, una xifra superior a l’any passat, motiu pel qual s’ha incrementat també el personal de dinamització. El casal ha ofert places inclusives.

Aquests dies s’ha ofert també el Cangubús, que ha donat servei des de diferents nuclis del municipi fins al Casal de Coma-ruga, i n’han fet ús 14 infants diàriament.
Les activitats del Casal han girat a l’entorn de la Pasqua.

Dins del programa Temps x Cures també s’ha ofert el servei de Canguratg al Centre cívic l’Estació, a les tardes, al qual s’hi ha inscrit 20 infants cada tarda i on han fet també diverses manualitats de Pasqua.

Així mateix, han funcionat els Patis Oberts que a dia d’avui comptem amb la opció d’inscripció oberta a l’escola Àngel de Tobies i a l’escola Àngels Garriga perquè les famílies també puguin inscriure als infants i adolescents al pati el mateix dia de l’activitat. Aquest servei permet tenir una opció davant d’imprevistos.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell