06 20 FangArt4wLa plaça de Sant Salvador i el passeig marítim Joan Reventós han tornat a ser l’epicentre, per segon any consecutiu, del Festival FangArt. Durant el divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol, el món de la ceràmica s’ha convertit en el protagonista d’un festival que pretén ser un punt de trobada i enriquiment per als professionals d’aquest art com també una cita atractiva per al públic en general.

06 19 retirada premsa rotonda ctra barcelona foto victor merencio webEl passat dimarts 19 de juny, es va desmuntar la premsa de biga situada a la rotonda de les Mates de la carretera de Barcelona. El seu estat era molt precari i provocava un greu problema de seguretat.

 

06 20 COR JOVES VEUS 4wAquest proper divendres 22 de juny, a les 20h, tindrà lloc a la Sala de les Catifes del Museu Deu un concert a càrrec del Cor Joves Veus.

Aquesta formació va néixer al Vendrell l’any 1989 i està formada per 18 noies d’entre 15 i 26 anys. La seva trajectòria musical és ben coneguda, sobretot per espectacles musicals com Espai Buit (2004) o La Resposta (2010), així com per la seva participació al Certamen Coral de Cocentaina i concerts a l’Alguer i a Roma.

06 20 EndavantwEl passat divendres 15 de juny els 45 alumnes dels tres instituts públics del Vendrell que formen part del projecte Endavant van exposar els seus treballs del darrer trimestre del curs. Són joves que han compatibilitzat els estudis de l'ESO amb pràctiques a diverses empreses. L'objectiu és que acabin la secundària i trobin motivacions per aprovar i per seguir formant-se.

 

06 19 cursa trail webEl passat diumenge 17 de juny es va celebrar la primera Cursa Trail El Vendrell organitzada pel CA Runners El Vendrell i la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament del Vendrell.

 

premsa webAmb motiu de les actuacions que s'han de realitzar per a la retirada de la premsa que hi ha a la rotonda de la carretera de Barcelona, hi haurà alguna afectació al trànsit el dimarts 19 de juny, entre les 8 h i les 14 h.

 

 

06 15 plans ocupacio formacio 01 webAquesta setmana han començat els plans d’ocupació a través dels quals s’han contractat 12 persones per fer tasques de neteja i manteniment d’espais públics i 2 persones per a la dinamització comercial.

 

06 15 concurs dibuix aigues tomovi webUn any més, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de les escoles del Vendrell han participat en l’edició del Concurs Digital Infantil a través del microsite www.aiguaperagrifusaiguesdetomovi.cat amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 19 de juny, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

 

06 14 bandera blava recollida webAhir, el regidor de Platges, Josep Marrasé, es va desplaçar al Club Nàutic Garraf a l’acte de lliurament de les banderes blaves del 2018 a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48