ajuntament webLa interventora Rosa Almirall ha comunicat la seva voluntat de retornar, el proper 31 de gener, a la seva plaça com a titular de l'Ajuntament de Cubelles, donant així per finalitzada la comissió de serveis que exercia a l'Ajuntament del Vendrell des del principi del 2017. Aquesta possibilitat ja s'havia posat sobre la taula durant el darrer trimestre de l'any passat.

 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

El proper dimarts 23 de gener, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

El ple es pot escoltar en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell i al web www.rtvelvendrell.cat.

01 17 incivisme residus analisi webAvui al matí, als carrers de l'Estrella i de Sant Magí, s'han fet actuacions per fer un seguiment de les persones que incívicament deixen les escombraries a terra o dins de papereres. Amb una anàlisi de les brosses es poden identificar els autors.

 

Amb motiu d'una actuació d'Aigües de Tomoví, demà i divendres, és procedirà a tallar un carril de circulació a l'avinguda Parlament de Catalunya, a tocar de la rotonda amb avinguda Diagonal. 

 

 

01 17 caiguda mur c rabassaires webAvui al matí, uns operaris de Via Pública, que estan fent una reparació en una vorera de la carretera de Valls, han observat que un mur del c/ Rabassaires es movia força a causa del fort vent i que havien caigut alguns fragments al carrer.

 

El proper dimarts 23 de gener, a les 18 h, al Centre Cívic L'Estació, la comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn, amb la col·laboració d’Elisabeth Medina de l’empresa Xenòlit (Serveis Formatius i de lleure), oferiran una sessió titulada "Tècniques d'estudi".

El dimecres 17 de gener, Aigües de Tomoví procedirà a la neteja de la claveguera que hi ha al pas elevat de l'avinguda de Jaume Carner, a tocar de l'Estació d'Autobusos. Amb motiu d'aquesta actuació, el trànsit que prové de Tarragona es desviarà per l'interior de la parada d'autobusos.

 

01 Barcelona Big Blues Band feat. Dani NellowAquest proper dissabte 20 de gener, a les 20.30h, comença la programació de 2018 de l’Auditori Pau Casals amb el concert de la Barcelona Big Blues Band acompanyada del saxofonista Dani Nel·lo.

La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i a la vegada sofisticat.

01 15 Joan Josep VidalwAquest divendres 19 de gener, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintura de Joan Josep Vidal.

Joan Josep Vidal Vidal neix a Bellvei (Tarragona) el 24 d'abril de 1944. Als anys seixanta, estudia pintura a l'Escola Massana, una de les escoles de més prestigi de Barcelona. La pintura li és mitjà d'expressió i de vida.

01 15 detector fums webEl passat divendres, gràcies a l’avís d’un detector de fum instal·lat per l’Ajuntament, un veí del Vendrell va poder treure una dona de 90 anys del seu domicili, del Camí Reial, on s’havia produït un incendi a la cuina.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48