El passat divendres 17 de novembre, la Policia Municipal del Vendrell va detenir una persona que tenia una ordre de recerca i captura.

El passat divendres 17 de novembre, la Policia Municipal del Vendrell va detenir una persona que tenia una ordre de recerca i captura.

20 11 afectacio transitAvui, dilluns 20 de novembre, a la tarda, es farà un reductor de velocitat al c/ Francesc de Riera, a tocar del c/Alguer. El dimarts 21 de novembre, durant tot el dia, el c/ Om estarà afectat per diverses reparacions. I el dimecres 22 de novembre, al matí, es farà un reductor de velocitat a l'antiga carretera N-340, tocant a la rotonda de Francesc de Riera. I aquest mateix dimecres, a la tarda, al c/ Barcelonès, a l'alçada de la Rambla de Josep Cañas, es farà un altre reductor de velocitat.

 

ajuntament_web


El proper dimecres 22 de novembre, a les 9h, tindrà lloc una sessió extraordinària de ple amb el següent ordre del dia

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio el Vendrell i també per Internet a través del web www.rtvelvendrell.cat. 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

El proper dimarts 21 de novembre, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia

El ple es pot escoltar en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell i al web www.rtvelvendrell.cat.

 

11 15 dia internacional eliminació violencia envers dones roda webEl Vendrell torna a organitzar diversos actes emmarcats en la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), una diada que s’ha convertit en un símbol de lluita per eradicar aquest tipus de violència.

11 08 taller practiques restauratives salawLa Regidoria de Serveis Socials organitza les II Jornades de Pràctiques Restauratives adreçades a tècnics i professionals que fan atenció a les persones en diversos àmbits (ensenyament, seguretat ciutadana, mediació...). Aquestes jornades donen continuïtat als tallers que es van dur a terme l’any passat, amb gran èxit de participació, i en els què es van treballar els fonaments de l’enfocament restauratiu a l’hora de crear comunitat i treballar en la resolució de conflictes.

11 14 poda arbres pl nova02 webAquesta setmana, en el programa “Per Què?” de Ràdio i Televisió el Vendrell, el regidor de Parcs i Jardins, Josep Marrasé, ha explicat que ja s’ha iniciat el període de poda de l’arbrat públic i que, aquest any, s’està fent amb un nou sistema per evitar fongs i malalties que poden debilitar l’arbre i suposar un risc de trencament de branques o de caiguda.

05 24 museu deu imatge webDel 10 al 19 de novembre se celebra a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, durant la qual se celebren un ampli conjunt d’activitats de divulgació científica arreu de Catalunya com ara jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics...

11 10 Sales estudiwUn dels principals períodes d’exàmens del curs escolar, pels estudiants universitaris, arriba just després de les vacances de Nadal. Per tal de donar resposta a la necessitat d’espais d’estudi durant aquesta època, des de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell s’oferirà aquest servei durant quatre caps de setmana de començaments d’any.


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48