abaixpenedeswEl passat divendres 24 de febrer es va celebrar la Rua de Carnaval del Vendrell 2017 amb un gran èxit de participació tant de carrosses i comparses com de públic. En total, van prendre-hi part 38 carrosses i 9 comparses, sumant així un total de 4.672 participants.

AVÍS AIGÜES DE TOMOVÍ:
Per aquest proper dimecres 1 de març estan programades tasques de neteja del dipòsit del Romaní II. Atès que es tracta d'un dipòsit d'un sol cos, aquest dia es veurà interromput el subministrament d'aigua a la zona que comprén les urbanitzacions del Romaní, Bonavista Tenis i Bonavista Mar.

El tall serà des de les 7h del matí fins a les 20 h. Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.

02 27 Vila secawEls joves músics del Conservatori de Música de Vila-seca seran el dissabte 4 de març, a les 20:30h, els protagonistes del concert a l’Auditori Pau Casals dedicat als Joves Intèrprets.
Diferents formacions musicals ompliran l’escenari de l’Auditori per mostrar al públic la tasca pedagògica que s’està duent a terme des del Conservatori de Música de Vila-seca.

02 27 PintamúsicawEl proper diumenge 5 de març el Teatre Àngel Guimerà inicia la seva programació estable d’aquest 2017 amb “Pintamúsica”, un espectacle dirigit als infants de 6 mesos als 4 anys i els seus acompanyants, que es realitzarà en tres sessions de 35 minuts de durada (A les 17 h, a les 18 h i a les 19 h).

02 22 polseres infants webPer tractar-se d’un acte amb molta concurrència, durant la Rua del Carnaval es desplegarà el dispositiu de prevenció i seguretat habitual amb una dotació de 20 policies municipals, 12 agents de Protecció Civil i 15 membres de la Creu Roja (4 parelles a peu) amb dues ambulàncies.

La Policia Municipal ha instruït aquest cap de setmana unes diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit contra un conductor per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i de forma temerària, havent donat un resultat positiu superior a 0,60 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia.

02 22 foto balco03 webPer als dies 23 i el 24 de febrer, la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Vendrell organitza un Carnaval DE NASSOS.

El dijous 23 de febrer, a les 17:30 h, a la plaça Vella, tindrà lloc el Carnaval Infantil amb l'arribada del Carnestoltes, xocolatada i l'espectacle Quin Sarau a càrrec de la companyia Xarop de Canya, que han preparat un viatge trepidant ple de música, dansa, jocs, cançons i... DE NASSOS!

02 21 plewEl Ple d’aquest dimarts 21 de febrer va aprovar la urgència de la inclusió d’un nou punt a l’ordre del dia, atesa la recent confirmació de la concessió d’una subvenció al projecte presentat per l’Ajuntament del Vendrell a la convocatòria dels FEDER, Recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment de l'activitat turística i econòmica.

02 21 FLLwEl cap de setmana del 4 i 5 de març El Vendrell tornarà a acollir el Torneig Classificatori FIRST LEGO League (FLL) El Vendrell, organitzat per l'EINA de l'Ajuntament del Vendrell, en conveni amb la Fundació Scientia, patrocinat per IDIADA i amb la col·laboració de Robotix Penedès i Ametller Origen. Aquest torneig internacional té l'objectiu de despertar l'interès dels nens i joves per la ciència i la tecnologia.

02 20 rp subvencio ibi webAl BOPT i a la Base de Dades Nacional de Subvencions estan publicades les bases reguladores específiques per a l’atorgament de subvencions destinades a unitats familiars vulnerables al risc de pobresa i exclusió social, que es van aprovar per unanimitat en el ple extraordinari del 21 de novembre del 2016, a partir d’una proposta presentada per Sí Es Pot / Si Se Puede, que es va negociar amb el govern quan es van debatre les ordenances fiscals.


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48
La Diputació de Tarragona mitjançant el programa del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2016, ha concedit a l’Ajuntament del Vendrell 56.457,57€ per subvencionar despeses corrents de consums d’energia elèctrica.