03 24 TRIPTIC PLATGES I RUTES PORTADA webAhir es va presentar el programa "Platges i Rutes 365 dies", un projecte subvencionat que posa l'accent en l'emprenedoria territorial especialitzada, orientada al creixement i basada en la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci des de les fortaleses dels territoris. Està impulsat pel Departament d'Empresa i Coneixement, a través de Catalunya Emprèn, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

03 21 rp junts guanyarem proces participatiu botafoc web

CANVI DE LLOC: L'organització ha decidit que aquest acte es farà al Pavelló de l'escola Àngel Guimerà per causes meteorològiques.

Les propostes dels nens i nenes es recolliran en el marc d’un acte que s’ha organitzat per al proper dissabte 25 de març en solidaritat amb el càncer infantil.

03 22 rp conveni actuacions civiques comunitaries02 webEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’Ajuntament del Vendrell han signat aquesta setmana l’acord de col·laboració en matèria d’activitats cíviques i comunitàries. El director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i l’alcalde del municipi, Martí Carnicer, han subscrit aquest marc de cooperació interadministrativa que permetrà actuar coordinadament a l’hora de reforçar l’acció comunitària del municipi.

03 23 suport diputacioL'Ajuntament del Vendrell ha rebut el suport de la Diputació de Tarragona, a través d’una subvenció per un import de 18.000 euros, per al condicionament de l’espai natural de les Madrigueres i per a millores a la desembocadura de la Riera de la Bisbal.

03 23 rp plans ocupació webA partir de demà, 24 de març, i fins al 7 d'abril, a l'EINA, es podran presentar les sol·licituds per optar als plans d'ocupació per als següents llocs de treball: 7 peons de neteja viària, 5 peons de manteniment i 1 auxiliar de comerç.

03 22 stalvia web

Aquesta setmana s’ha signat l’acord amb el supermercat Stalv1a del Vendrell per a la seva incorporació a la xarxa d’establiments solidaris.

03 23 canvi parada imatge webA partir del dilluns 27 de març, de la línia de bus Vilafranca –el Vendrell- Tarragona, la parada “El Francàs – Masia” (sentit Tarragona), ubicada al lateral de la N-340, es traslladarà a la Via de la Comunicació Social i es passarà a denominar “El Francàs – Càmping Francàs”.

03 23 Hora planetawAmb el missatge “El canvi està en marxa. Que ningú et pari” el Vendrell se suma un any més a la campanya promoguda per WWF (World Wildlife Fund) en la lluita contra el canvi climàtic. El proper dissabte 25 de març, de les 20.30 h a les 21.30 h, hi contribuirà tancant durant aquesta hora la il·luminació decorativa exterior del campanar de l’església del Sant Salvador del Vendrell.

03 23 minut silenci atac londres02 webAvui a les 12 h, a la pl. Vella, s'ha fet una minut de silenci per mostrar el rebuig a l'atac de dimecres a Londres i de condol per les víctimes.

01 02 cartell biennal arts webEl passat 13 de març, el Jurat de la Biennal d’arts plàstiques i visuals va fer el veredicte dels artistes que exposaran la seva obra en la mostra que s’inaugurarà el divendres 28 d’abril, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
Enquesta Parc del Botafoc
facebook_48twitter_48