07 20 Agraïment Camila Perez webAquest passat dijous 19 de juliol, la Comissió d’Art de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell va organitzar un acte d’agraïment a Camil·la Pérez, artista i Mestre Artesana, que ha estat membre d’aquesta Comissió des que es va crear l’any 2000.

 

 

07 19 Cia LF facebook webEl divendres 27 de juliol, el Dia de Santa Anneta de la Festa Major del Vendrell, es podrà gaudir d’una nit plena d’emocions amb tres espectacles, dos de dansa i un de circ, adreçats a totes les edats, d’uns vint minuts de durada i en tres espais diferents.

 

 

07 18 impro barcelona webLa missió del “Comando Impro” és fer riure l’espectador.

Des del passat 13 de juliol, a la Botiga de Santa Anna ubicada a la sala La Fusteria (c/Major, 16), a es poden comprar les entrades, a 5 euros, de l’espectacle “Comando Impro” d’Impro Barcelona, que tindrà lloc el dissabte 28 de juliol, el Dia del Gos de la Festa Major del Vendrell, a les 23 h, a la plaça del Tívoli.

 

 

07 17 rp cursa popular webEl proper diumenge 22 de juliol, a les 20 h, tindrà lloc la 40a Cursa Popular Vila del Vendrell, un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar que, alhora, té un vessant solidari. Enguany, amb l’eslògan “Fent km, fas escola!” la recaptació de les inscripcions es tornarà a destinar a becar nens i nenes que vulguin fer atletisme i les seves famílies no tinguin recursos econòmics.

 

 

07 15 PortantsHonor 2018 webEl diumenge 15 de juliol, a la tarda, a l'Auditori del Tívoli, va tenir llloc l'acte de nomenament dels Portants d'Honor de Santa Anna 2018, que són:

 

 

07 13 Mundialet Lector cloenda webEl Mundialet Lector, organitzat per la Biblioteca Pública Terra Baixa, va celebrar el passat dijous la seva darrera jornada. En total, han estat sis sessions de més de dues hores de joc cadascuna d’elles, repartides en dues intenses setmanes, i en les quals hi han participat un total de 40 nens i nenes de primària repartits en tres grups: dos de 1r a 3r i un altre de 4t a 6è.

 

07 11 Lliurament premis grup webAhir al migdia, al local de l’antiga botiga Margarita de la carretera del Doctor Robert, va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis els guanyadors de la 8a campanya comercial Barris Antics "Molt per oferir, molt per descobrir".

 

 

Cartell Santa Anna 2018wLa sala La Fusteria acollirà a partir d’aquest divendres 13 de juliol la Botiga de Santa Anna, on s’hi podrà trobar tot allò imprescindible per encendre uns dies de Festa Major envoltats d’alegria, energia, vitalitat i, sobretot, tradició i festa.

Bruno Philippe 01wLa 38a edició del Festival Internacional de Música Pau Casals comença aquest divendres 13 de juliol al Vendrell amb una programació que s’allargarà fins al 24 de juliol i que girarà enguany entorn la temàtica “Casals i la Primera Guerra Mundial: l’inici de la lluita per la pau i la democràcia”.

 

07 11 runners elvendrell webEl dissabte 28 de juliol, de 17:30 h a 20:30 h, a la carretera del Doctor Robert, tindrà lloc la primera edició de l’activitat Atletisme a la Vila, organitzada pel Club d’Atletisme Runners El Vendrell amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48