Salvador Martorell és el guanyador del 38è Concurs de Mestres Xatonaires del Vendrell.

El Vendrell, 26 de febrer de 2024

El passat cap de setmana del 24 i 25 de febrer, a la Rambla del Vendrell, es va celebrar una nova edició de la Xatonada Popular amb una aposta pels productes de proximitat.

Dissabte es van fer maridatges de vi dels celles Avgvstvs i Jané Ventura, tastos d’oli de la DOP Siurana i una experiència gastronòmica a càrrec del Col·lectiu Terra i Taula. I també es va presentar el vi de l’Any Guimerà del celler Jané Ventura.

Diumenge va ser el dia de la 37a Exhibició de Xatonaires Infantils, amb la participació d’un centenar de nens i nens, i del 38è Concurs de Mestres Xatonaires, el guanyador del qual va ser Salvador Martorell. El segon premi va ser per a Xavier Cugat i el tercer premi per a Andrea Quesada. I aquest dia es van repartir 2.000 racions de xató del Vendrell.

Durant el cap de setmana també hi va haver actes festius i d’oci, com vermuts electrònics, tant dissabte com diumenge, i un concert de versions dels 80 i 90 amb Galácticos seguit de DJ Joan Olivares B2B Jordy Ribé, dissabte a la nit.



©2019 Ajuntament del Vendrell