El Vendrell, 13 de desembre de 2023

A partir d’avui, 13 de desembre, i fins a la finalització de festes nadalenques, la Policia local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra duran a terme el dispositiu conjunt de seguretat Grèvol.

Aquest dispositiu especial, que ja s’ha aplicat en els darrers anys, inclou diferents accions com ara el patrullatge mixt amb agents dels dos cossos de seguretat. L'objectiu de la mesura és reforçar la presència policial als carrers, sobretot en zones més comercials del centre de la població i del Tancat, i augmentar la proximitat dels agents amb els ciutadans.

En concret, l’objectiu del dispositiu de les festes nadalenques és la prevenció d’actes delictius en l’àmbit comercial i ciutadà (petits furts, robatoris interior vehicles, robatoris comerços i naus industrials i altres), amb la interacció personal entre els agents policials amb els comerciants i ciutadans, atendre’ls i fer assessorament als col·lectius que puguin esdevenir víctimes de delictes.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha destacat que ”la cooperació entre els diferents cossos policials és fonamental per mantenir la seguretat, i aquest reforç de Policia local i Mossos d’Esquadra serà en benefici dels vendrellencs i vendrellenques que veuran un Vendrell més segur durant aquesta campanya de Nadal”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell