El Vendrell, 24 de novembre de 2023

L’Ajuntament del Vendrell ingressa la subvenció de 2 milions d’euros que es va sol·licitar a la convocatòria extraordinària del 2023 de fons europeus per a entitats locals del Plans de Sostenibilitat Turística per començar l’execució.

Des de l’aprovació de la subvenció, el passat mes maig, s’ha anat treballant en la concreció de les actuacions en quatre eixos programàtics:

Eix 1. Transició verda i sostenible: posada en valor del Riuet de Coma-ruga com a espai litoral únic.

Eix 2. Millora de l’eficiència energètica: adequació i senyalització de l’anella verda del Vendrell amb itineraris pedalables, donant continuïtat pel torrent dels Aragalls a la via verda fins al mar.

Eix 3. Transició digital: disseny de l’Oficina de Turisme i estratègia turística.

Eix 4. Competitivitat: creació del Parc Ciutat de la Música a l’entorn del Tabaris i sender experiencial de música i cultura.

El finançament dels projectes és del 100% de la subvenció europea rebuda i la data de finalització prevista és el segon trimestre del 2026.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha destacat que “obrir el Vendrell al mar vol dir millorar i posar en valor els nostres atractius turístics, d’una manera sostenible, respectuosa amb el medi ambient i per al gaudi també dels veïns i veïnes.”.



©2019 Ajuntament del Vendrell