El Vendrell, 14 de novembre de 2023

Aquest cap de setmana el Temporada presenta una doble proposta musical, el dissabte per a un públic adult, i l'endemà diumenge, per a un públic familiar.

El concert de dissabte a les 20h, a l'Auditori Pau Casals, ens permetrà escoltar Chano Domínguez, un músic al qui no cal cap mena de presentació. La seva prolífica carrera internacional representant el flamenc és l’aval d'un artista complet en tots els sentits. Domínguez estarà acompanyat dels Spanish Brass, que representen el saber fer en la música de cambra al més alt nivell.
Després d'una trobada a Seattle (EUA), on Chano va assistir a un concert del quintet, va sorgir la màgia necessària per poder crear i projectar aquest nou espectacle, Puro de Oliva, on el repertori, a més de la música que Chano ha compost expressament, es complementa amb arranjaments d'obres que ell ha escrit per a d’altres artistes.

SPANISH BRASS & CHANO DOMÍNGUEZ 'Puro de Oliva'
Dissabte, 18 de novembre
20 h
Auditori Pau Casals

Intèrprets:
Chano Domínguez Lozano, piano
José Manuel “Bandolero” Ruiz Motos, percussió
Carlos Benetó Grau, trompeta
Juan José Serna Salvador, trompeta
Manolo Pérez Ortega, trompa
Inda Bonet Manrique, trombó
Sergio Finca Quirós, tuba

 

Diumenge, a les 12 h, al mateix Auditori Pau Casals, el quintet de metalls Spanish Brass interpreta un repertori que va des de Bach fins a Lutoslawski, passant per Mancini, Nino Rota i Waller, entre d’altres. Aquest és un concert dirigit a un públic familiar, per tal que els infants puguin gaudir d'un concert pedagògic i divertit.
Coproduït per l’Auditori de Barcelona, el públic podrà entendre i descobrir amb la mirada elements musicals que conformen l’obra que està escoltant.
Els músics, que han treballat amb el coreògraf Toni Jodar, mentre toquen, juguen amb l’espai i amb el cos i van insinuant figures que apareixen, evolucionen i es fonen mentre la música també apareix, evoluciona i calla.

SPANISH BRASS
Metàl·lics
Diumenge, 19 de novembre
12 h
Auditori Pau Casals

Intèrprets:
Carlos Benetó Grau, trompeta
Juan José Serna Salvador, trompeta
Manolo Pérez Ortega, trompa
Inda Bonet Manrique, trombó
Sergio Finca Quirós, tuba

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, els divendres, a la recepció de l'EMMPAC, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell