03-08 rp conveni gestories webAquesta setmana, el col·lectiu de gestories del Vendrell i l'EINA han signat un conveni de col·laboració per assessorar persones que estan a l’atur i que, després d’‘un temps sense trobar feina, opten per tirar endavant una empresa pròpia. Segons el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, “es tracta d’unir esforços per afavorir i ajudar el teixit empresarial del municipi”.

El conveni concreta que l’EINA s’encarregarà de les primeres fases d’avaluació i d’orientació sobre la idea empresarial i les tretze gestories que formen part del col·lectiu són les que, per un ordre establert, atendran i orientaran les persones emprenedores en la darrera fase de constitució de l’empresa i legalització de l’activitat, tasca que realitzaran de manera desinteressada per tal de contribuir en la formació de nous empresaris.

El portaveu del col·lectiu de gestories del Vendrell, Ricard Pérez, ha mostrat la seva satisfacció “der poder col·laborar amb l’EINA i amb les noves persones emprenedores per a benefici de tothom”.

L’alcalde, Martí Carnicer, ha explicat que “la creació del col·lectiu del Vendrell ha permès tirar endavant aquest conveni de col·laboració amb gestories locals, el qual s’anirà desenvolupant amb programes que s’aniran concretant”.



©2019 Ajuntament del Vendrell