04-16 recepcio escoles projecte promece 250El passat dimecres 15 d'abril, al matí, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc una recepció per part de l'alcalde, Martí Carnicer, de membres dels equips directius de l’escola Pla de Mar i del CEIP Aldebarán del municipi de Tres Cantos, de la Comunitat de Madrid, que participen en el projecte Promece del Ministeri d'Educació i Ciència.

 

En aquest projecte també hi participa el CEIP Mare Nostrum del municipi de Torrox (Màlaga), que en aquesta ocasió no va poder ser present al Vendrell.

El projecte Promece incentiva l’intercanvi entre centres educatius per millorar l’aprenentatge entre els seus alumnes i incrementar el nombre d’estudiants que completen l’ensenyament obligatori i continuen en estudis superiors.

La valoració per part dels equips directius dels centres i dels representants de l’AMPA ha estat positiva, perquè realment han pogut compartir experiències de millora i han notat un canvi d’actitud en aquells alumnes que no estaven motivats per continuar els estudis. L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va encoratjar les escoles a continuar per aquest camí de col·laboració a fi de millorar l’aprenentatge dels infants i joves de la nostra societat “perquè l’educació és una inversió de futur”.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48