Imatge torn animalades moderista webLa Regidoria d'Educació del Vendrell programa nous tallers a l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa. L'oferta consisteix en un Taller de torn, un de joieria i ceràmica, i un taller anomenat "Un matí d'animalades".

 

El Taller de torn anirà càrrec d'Eli Moretó i tractarà l'amassament i pastat de l'argila, els cilindres realitzats directament a la roda, estirat de nanses, el retornejat de peces, etc. Tindrà lloc els dissabtes 1 i 15 de febrer de 2014, en horari de matí i tarda, de les 9:30 h a les 13:30 h i de les 14:30 h a les 18:30 h.

El Taller de joieria i ceràmica l'impartirà Núria Soley. S'hi estudiarà la interpretació modernista de les formes orgàniques animals i vegetals, i com s'aplicava als oficis d'art i l'arquitectura. S'aplicarà aquesta visió del modernisme mitjançant la creació d'una peça, un penjoll, que combina tècniques de dos oficis, la ceràmica i la joieria. Es treballarà amb fang i esmalts, llautó o coure. Serà els dissabtes 22 i 29 de març de 2014, en horari de matí i tarda, de les 9 h a les 13 h i de les 14 h a les 18 h.

Sota el nom "Un matí d'animalades", Camil·la Pérez proposa per als nens d'entre 4 i 6 anys que, a partir d'un conte o una faula, treballin els animals: mamífers, aus i peixos. Els taller serà els dies 22 de març (mamífers), 26 d'abril (aus) i 3 de maig (peixos). Els nens es poden apuntar a un taller, a dos o a tots tres.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h.

Per a més informació: Regidoria d'Educació, tel. 977 66 89 62



©2019 Ajuntament del Vendrell