05-10_Junta_SeguretatwLa Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell ha acollit aquest migdia la reunió de la Junta Local de Seguretat, que ha estat presidida pel conseller d'Interior, Ramon Espadaler. La Junta també ha comptat amb l'assistència de la directora general d'Administració de Seguretat, Maite Casado; de la directora dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Rosanna Camps; de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané; del delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Joaquim Nin; del regidor de Governació, Joan Maria Diu; del primer tinent d'alcalde, Martí Carnicer, així com els responsables de la Policia Municipal, els Mossos d'Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil.

La reunió, segons l'alcalde, ha servit per constatar que la tasca conjunta duta a terme entre la Policia Municipal del Vendrell i el cos dels Mossos d'Esquadra ha donat un any més els seus fruits. Tot i que, segons Benet Jané, el municipi "no va malament en matèria de seguretat ciutadana", ha reiterat que "cal seguir treballant per millorar encara més". Benet Jané també ha valorat positivament els resultats sorgits de la mesa de coordinació establerta entre els dos cossos de seguretat, que de forma permanent els permet compartir informació i organitzar patrulles i dispositius conjunts. Tot i això, Jané ha posat de manifest la necessitat de "continuar i ser perseverant en l'estratègia duta a terme fins ara".
En termes semblants s'ha expressat el Conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que ha assenyalat que la col•laboració i la concertació d'esforços dels cossos de seguretat és un factor clau perquè la ciutadania se senti més segura. En aquest sentit ha posat d'exemple la tasca feta al Vendrell des de la mesa de coordinació de Policia local i Mossos d'Esquadra.

Espadaler ha citat com a exemple els bons resultats obtinguts aquest estiu passat en la campanya contra la venda il·legal, el top manta, als barris marítims del Vendrell.

Per la seva banda, l'alcalde del Vendrell ha explicat que la bona feina duta a terme entre la Policia Municipal i els Mossos ha revertit també en la ciutadania del Vendrell, que en línies generals fa que tingui una bona sensació de seguretat ciutadana.



©2019 Ajuntament del Vendrell