Ahir es va finalitzar la investigació feta per la Policia Municipal del Vendrell sobre la persona que, arran d'una denúncia, va originar l'operatiu de divendres a la tarda.


La suposada víctima havia anat a les dependències de la Policia Municipal per denunciar que havia rebut amenaces d'unes persones amb les quals havia quedat a la Rambla del Vendrell el divendres a la tarda. Un cop registrada la denúncia, es va trucar als Mossos d'Esquadra per muntar el servei conjunt que va permetre la detenció de cinc persones per delictes d'extorsió.

Els agents de la Policia local no es van quedar tranquils per una actitud sospitosa de la persona denunciant i es va continuar investigant. Aquesta investigació duta a terme per la Policia Municipal va permetre saber que aquesta persona tenia mots antecedents per diversos delictes. Es van fer les diligències corresponents i es va passar la informació als Mossos d'Esquadra, que van detenir aquesta persona en una població de la comarca del Garraf.

Per tant, l'actuació diligent de la Policia Municipal del Vendrell i l'operatiu conjunt i coordinat amb els Mossos d'Esquadra ha permès la detenció d'un total de sis persones per diversos fets delictius.



©2019 Ajuntament del Vendrell