12-13_Cartell_CantemJunts2011_webAquest dissabte 17 de desembre, a les 12 h, l'auditori gran de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell tornarà a reviure un concert de nadales per una causa solidària. El concert "Tots cantem junts", totalment gratuït, serà una oportunitat perquè mares i pares dels infants de les escoles bressol municipals cantin amb ells les cançons que coneixen. A més, podran cantar totes aquestes nadales en família gràcies a l'edició d'un CD —que es podrà adquirir amb una donació voluntària mínima de 3 euros per tal de poder oferir una recaptació significativa—, els beneficis del qual es destinaran íntegrament als fons de La Marató de TV3, enguany dedicada a la regeneració i el transplantament de teixits i òrgans.

El Cor de Veus Blanques, dirigit per Montserrat Meneses, amb l'acompanyament d'Ensemble Casual (una variant del grup vendrellenc Ço del Botafoc), serà l'encarregat d'interpretar aquestes cançons, ja enregistrades al CD, que sonaran en directe aquest dissabte al migdia.

Aquest acte, que arriba a la segona edició, és una iniciativa del Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell, i compta també amb la col·laboració del Camp d'Aprenentatge Pau Casals, a més de les escoles bressol del Vendrell.

El CD es podrà adquirir durant el concert així com també en dies posteriors a la seu dels serveis municipals d'Educació, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) i a les escoles bressol municipals.

Per poder seguir el concert i el CD, es podran consultar les lletres de les cançons (Bim-bom, Les campanes de Salom; Mareta, mareta; Ball manetes; Ralet, ralet, o El Pericó del Vendrell, entre d'altres) i les partitures al web de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell: www.elvendrelleduca.cat.

Uns dies abans del concert, concretament el 15 de desembre, tindrà lloc una altra activitat emmarcada en La Marató de TV3 d'enguany. Es tracta de la conferència sobre la regeneració i el transplantament de teixits i òrgans, que pronunciarà la metgessa Clara Mestres, especialista en la matèria, a partir de dos quarts de vuit del vespre al Casal Cívic del Vendrell (c/ General Prim). L'entrada a la conferència serà gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell