Els cursos de català per adults compten ja amb 250 persones matriculades en les seves diferents modalitats, segons ha informat l'Oficina del Vendrell del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Aquest fet representa un gran èxit de convocatòria, tal com ha destacat el regidor d'educació, Kenneth Martínez. "Aquest fet", assegura Martínez, "referma també la idoneïtat de la línia de treball que se segueix des de l'Oficina i des de la Regidoria per tal de promoure el coneixement del català com a valor d'integració (per als nouvinguts), com a valor identitari (per als nascuts a Catalunya) i com a valor de pluralitat (per als nascuts a l'Estat espanyol)".

Les inscripcions als cursos de català van finalitzar el passat dia 15 de setembre i en aquest primer trimestre es podran estudiar diferents modalitats entre cursos presencials, a distància i al Centre Obert. Pel que fa als presencials, es faran els nivells Bàsic 1, Bàsic 2, Elemental 1, Intermedi 1 i Suficiència 1 (vuit cursos en total), mentre que a distància es faran tots els nivells d'Intermedi i Suficiència.

Per al proper trimestre, l'Oficina de català del CPNL al Vendrell informa que les inscripcions es faran els dies 21 i 22 de desembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell