El proper dimecres dia 13 d'abril, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la segona activitat emmarcada dins les Jornades Intergeneracionals que organitza el Museu Deu, juntament amb l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell, sota el títol "Avi, porta el teu nét! Nét, porta el teu avi!", que es realitzen amb l'objectiu de potenciar la relació familiar entre avis i néts.

Així doncs, després de l'èxit de la visita de la Princesa Margarida del passat dimecres 6 d'abril, aquesta setmana toca una activitat totalment diferent: jocs al voltant de les col·leccions del Museu Deu. Pel que fa als avis i néts de 3 a 5 anys, l'activitat que realitzaran és una visita per la col·lecció de pintura del Museu Deu dinamitzada a través de titelles, contes i cançons. Els avis i néts a partir de 6 anys en canvi, realitzaran el joc "Tots els sants en tenen una", en què a través d'un joc de taula gegant descobriran les històries que amaguen les talles religioses de la Sala de les Catifes del Museu Deu.

Totes les activitats que es realitzen al Museu Deu són gratuïtes, però cal inscripció prèvia al mateix Museu (plaça Nova, 6, tel. 977 66 63 08, c/e: museudeu@elvendrell.net) o a l'Àrea de Gent Gran (Esplai del Tívoli, 2n pis, tel. 977 15 43 16). Les inscripcions restaran obertes fins al dimarts 12 d'abril de 2011.



©2019 Ajuntament del Vendrell