12-20_cantem_junts01_webLes cançons que es van poder escoltar el passat mes de desembre a l'Escola Municipal de Música Pau Casals i que canten els nens i nenes del Vendrell a les escoles bressol municipals encara es poden adquirir enregistrades en un CD. Aquestes cançons s'han recopilat en un disc per una iniciativa impulsada pel Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell i les escoles bressol municipals, amb la collaboració de la coral infantil El Petit Estel. L'objectiu d'editar el CD és el de poder portar a casa les cançons que canten els més petits a les llars d'infants perquè puguin ser compartides per pares i fills.

La venda del recopilatori de cançons Cantem junts es va iniciar en el concert que va oferir El Petit Estel el passat 18 de desembre, i que també va servir per col·laborar amb La Marató de TV3, que aquest 2010 es va dedicar a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Des d'aleshores, el disc es pot adquirir a la seu dels serveis municipals d'Ensenyament del Vendrell, a la Rambla número 24, en horari d'oficina: de dilluns a dijous de deu a dues i de cinc a set, i divendres de deu a dues. Així mateix es pot trobar a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals i a les escoles bressol municipals. Hi ha temps per adquirir els CD fins el dia 28 de gener, data límit per ingressar els beneficis obtinguts per aquesta venda a La Marató de TV3 del 2010.



©2019 Ajuntament del Vendrell