12-29_jokirama06wEnguany, el Parc infantil Jokirama 2010 s'ha dut a terme del 27 al 31 de desembre de 2010, al pavelló de l'escola Àngel Guimera del Vendrell i ha estat dirigit a nens i nenes entre 1 i 14 anys.

El nombre d'infants assistents al parc ha estat de 2.763, tot i que cal tenir en compte que el nombre de visitants total ha estat de més de 5.000 persones, donat que els nens venien acompanyats en la seva majoria pels pares.

Les activitats portades a terme al Jokirama estaven pensades per a dues franges d'edat diferenciades: la ludoteca, per a nens fins als 5 anys, i els tallers, per a nens d'entre 6 i 14 anys.

La ludoteca ha estat una de les activitats més exitoses, amb molta assistència diària de nens i nenes que, acompanyats dels seus pares, han pogut realitzar jocs de psicomotricitat, dibuix, plastilina, pujar a l'inflable exclusiu per a la ludoteca i, com a novetat, gaudir d'un racó de lectura, amb un fons de llibres infantils cedits per la Biblioteca Pública Terra Baixa.

Els tallers han estat molt variats, de manera que els nens que assistien tots els dies al Jokirama podien fer cada dia una activitat nova. Alguns dels tallers realitzats en aquesta edició han estat la realització d'un calendari, pulseres i collarets, torretes de fang, imants i arracades de fang, xapes, una agenda, decoració de gorres, marcs de fotos, etc.

Pel que fa a la zona d'atraccions de l'exterior del pavelló, en aquesta edició s'ha comptat amb una atracció pensada per als més menuts, i també amb un circuit de motos elèctriques i llits elàstics.
Enguany, tots els nens assistents al Jokirama tenien com a obsequi-sorpresa una bossa de crispetes i un núvol de sucre.

Com a novetat, també cal destacar la presència d'espectacles durant tos els dies del parc. Així, es va poder gaudir d'un espectacle de pallassos, d'un espectacle-taller de màgia, d'una classe de batuka i, a la ludoteca, de l'actuació d'una conta-contes per als més petits. I per finalitzar, l'últim dia van venir a visitar el Jokirama el Missatger Reial i els seus dos patges, que van repartir caramels entre tots els assistents.



©2019 Ajuntament del Vendrell