Comencen les obres per a la construcció del pavelló i les pistes de pàdel del Tennis Vendrell

Ja s'ha iniciat la recta final als treballs de l'equipament esportiu de l'antic Club de Tennis de la carretera de Sant Vicenç, al Vendrell. L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal El Vendrell Esport i Lleure, ja treballa en la construcció de tres pistes de pàdel i una pista poliesportiva coberta de 24x45 metres. En aquesta pista està previst ubicar-hi una pista de tennis coberta, pistes de minibàsquet, minihandbol i també pistes reglamentàries d'aquests esports. Destaca també, pel que fa a la seva construcció, el sistema de cobertura desmuntable que s'hi instal·larà i que permetrà convertir aquesta instal·lació en un pavelló totalment tancat. S'espera que el proper mes de febrer ja entrin en funcionament el pavelló i les pistes de pàdel.

La voluntat última d'aquest projecte, tal com destaca el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Domingo, és "ampliar l'oferta de què disposem en l'actualitat als pavellons municipals i poder gaudir de més instal·lacions per a les escoles esportives dels nens i nenes del nostre municipi".

Prop d'un miler de joves esportistes i més de 600 adults.

Cal tenir en compte que aquesta passada temporada aproximadament han fet esport uns 900 nens i nenes del Vendrell. Per al regidor, "tot i que ja hi ha molts nens i nenes que practiquen esport cal seguir augmentant el nombre de practicants, especialment pel que fa a les nenes". A aquests esportistes s'hi sumen un total de més de 350 esportistes juvenils i adults federats al municipi, als quals cal afegir-ne 250 dels equips aficionats de petanca i futbol, i la propera temporada s'hi sumaran noves lligues d'handbol i bàsquet. Per aquest motiu, Domingo assegurava que "cal seguir en aquesta línia, ja que cada cop són més els esportistes amb els que compta el Vendrell, i disposar de nous equipaments és un bon estímul perquè aquesta xifra continuï creixent".

El pavelló, les pistes de pàdel i posteriorment les pistes de tennis acabaran conformant, amb l'actual piscina descoberta i la ubicació de la seu del Consell Esportiu del Baix Penedès, un nou equipament esportiu que s'espera que estigui totalment enllestit al mes d'abril.


Més de 1.500 esportistes al Vendrell

Les entitats esportives acullen en l'actualitat un gran nombre d'esportistes, dividits segons les diferents disciplines en:

Futbol - 573 (412 base)

Bàsquet - 264 (213 base)

Handbol - 215 (167 base)

Hoquei - 121 (100 base)

Patinatge - 129 (122 base)

Natació - 100 (95 base)

Gimnàstica - 52 (46 base)

Altres - 80



©2019 Ajuntament del Vendrell