Aquest proper dijous 15 d’abril, a les 21 h, tindrà lloc el concert que l’Orquestra Camera Musicae oferirà a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. La soprano tarragonina Marta Mathéu, i Xavier Graset com a rapsode, acompanyaran l’orquestra. L’interessant programa que ens oferiran es compon de Vistes al mar, d’Eduard Toldrà; Sis cançons per a soprano i orquestra de corda, del mateix autor, i la Simfonia núm. 40 de Mozart.

L’Orquestra Camera Musicae és resident de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, i realitza els assajos al seu auditori. Els seus músics són majoritàriament de les comarques de Tarragona i el director musical és Tomàs Grau. A més a més, la presència del pianista i compositor català Albert Guinovart com a artista resident de l’OCM dóna un gran ressò mediàtic a l’orquestra. A final del 2009 van estrenar la seva òpera Alba eterna per diferents indrets de Catalunya.


El concert està patrocinat per la Diputació de Tarragona i l’entrada és gratuïta.

Informació addicional
L’Orquestra Camera Musicae (OCM) del Camp de Tarragona, fundada l’any 2006, neix en el marc de la companyia d’òpera que porta el mateix nom, per participar en les representacions operístiques. A partir del març de l’any 2007, l’OCM col·labora en dos projectes simfonicocorals: el Rèquiem de Fauré (amb la Coral Verge del Camí de Cambrils, el Cor Ciutat de Reus i la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat) i el Glòria de Vivaldi (amb la Coral Augusta de Tarragona). Seguint l’evolució natural de l’orquestra, el setembre del 2007 l’OCM es presenta al públic en solitari.

L’OCM ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic català, i ja ha estat seleccionada per participar en el Festival Internacional de Cambrils, en el MusicFestival de Vila-seca (Auditori Josep Carreras), en el Festival Felip Pedrell de Tortosa (Auditori Felip Pedrell) i en el Festival del Baix Penedès de Segur de Calafell.



©2019 Ajuntament del Vendrell