Zones Wi-Fi

WiFi_webL'Ajuntament del Vendrell ofereix connexió Wi-Fi gratuïta a la plaça Vella, al passatge de Sabaudia (c/Major), a la Plaça Nova, a la plaça Pep Jai, a la Rambla i a la rambla de Josep Cañas.

D'aquesta manera, tothom que ho desitgi pot connectar-se a Internet en aquests espais públics cercant la xarxa pública de Wi-Fi. Un cop l'usuari es connecta a aquesta xarxa, en el dispositiu portàtil apareix una pantalla en què es dóna la benvinguda, s'informa que no està permès l'ús de tecnologia P2P ni les descàrregues massives i es demana un usuari i contrasenya que, en ambdós casos, s'hi ha de posar elvendrell.

 També hi ha altres espais del municipi amb connexió wi-fi gratuïta pels seus usuaris. D'una banda, és el cas de l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. Els visitants hauran de demanar la contrasenya al personal d’atenció al públic. D'altra banda, el Patronat Municipal d’Esports ofereix connexió Wi-Fi gratuïta per a tots els abonats i usuaris de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i de la carretera del Dr. Robert. A les recepcions de cada instal·lació, l’usuari podrà informar-se de com poder establir la connexió.

©2019 Ajuntament del Vendrell