plgespetit09

Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs estan guardonades amb la Bandera Blava des del 1988, considerades unes de les de les millors de Catalunya. La franja litoral del Vendrell és un bon indret natural per prendre el sol, realitzar activitats esportives, lúdiques i del gaudi dels banyistes.  A més del tret diferencial únic de tenir aigües amb propietats minoro medicinals d’ús lliure al Riuet de Coma-ruga.

La Bandera Blava és un guardó que renova cada any el sistema de certificació de la qualitat desenvolupada per la FEE des de l’any 1987. que promou i premia la participació en les iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i visitant i els agents del sector turístic. Els criteris per obtenir la Bandera Blava estan agrupats en quatre àrees:

  • Qualitat de les aigües de bany
  • Informació i educació ambiental
  • Gestió ambiental
  • Seguretat, serveis i instal·lacions.

La Bandera Blava la concedeix un jurat internacional presidit per la FEE, amb la participació d’agències ambiental i del turisme. Les candidatures al guardó primer són seleccionades per un jurat nacional. El jurat de l’Estat Espanyol està presidit per l’ ADEAC i amb la participació de les CCAA litorals, la FEMP i els Ministeris, Fundacions i Universitats implicades amb aquesta certificació

 plgespetit35

Notícies relacionades:

El Vendrell rep les Banderes Blaves (publicat el 13 de juny de 2016)

llegir notícia

Banderes Blaves a les tres platges del Vendrell (publicat el 13 de maig de 2016)

llegir notícia

Bandera Blava a les tres platges del Vendrell (publicat el 5 de maig de 2016)
llegir notícia

plgespetit10

©2019 Ajuntament del Vendrell