12 18 rp residus webEl regidor de Recollida de Residus, Ferran Trillas, ha anunciat que durant el proper mes de gener es retiraran els contenidors de restes de poda que actualment hi ha en carrers de les urbanitzacions de Bonavista, Masos, Torreblanca i Oasis, perquè han esdevingut un focus de diferents problemàtiques i perquè actualment aquest servei ja queda cobert amb la recollida porta a porta mitjançant el sistema de saques.

En els llocs on es trauran els contenidors es posaran cartells que informaran sobre la seva retirada i del funcionament del servei de recollida de poda porta a porta mitjançant saques.

Com funciona la recollida de poda porta a porta?

Aquest sistema de recollida de poda porta a porta té l’objectiu de fer més eficient el servei i evitar abocaments incontrolats. Es posen a disposició saques per poder fer aquesta recollida a les persones residents en habitatges familiars que així ho precisin.

Què hem de fer?

Les saques es poden recollir al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament del Vendrell i de Coma-ruga. Un cop omplertes hem de posar-nos en contacte amb l’Ajuntament trucant al 977 16 64 00 des d’on se’ns notificarà el dia de recollida en què haurem de dipositar les bosses davant de casa nostra.

Què no hem de fer?

No hem de deixar les restes de poda en qualsevol altre dispositiu que no siguin les saques. Està prohibit abandonar aquests residus a la via pública, en espais públics o a les lleres de torrents o rieres.



©2019 Ajuntament del Vendrell