concurs_de_break_foto_organitzaciwLa II Jornada "El Vendrell. La Cultura Urbana" ha estat un èxit de públic i de participació. Segons els responsables de l'organització, durant tot el dissabte 22 de setembre més de 1.500 persones van acostar-se al passeig de les Bòbiles per presenciar els concursos de grafits, break dance i skate, i la Batalla d'MC.

A part de la nombrosa assistència de públic, també s'ha de destacar la notable participació en les diverses activitats organitzades. En aquesta segona edició, s'han inscrit fins a 136 joves en les diferents competicions.

Un dels actes més multitudinaris va ser l'actuació del grup de rap vendrellenc Rapvívoros, grup que en l'actualitat està a primera línia d'aquest estil musical. Amb aquest concert, es tancava una jornada plena d'activitats que ha contribuït a dinamitzar aquest tram de la riera de la Bisbal.

Una altra de les actuacions amb millor acollida entre les persones que es van apropar al passeig de les Bòbiles, per la seva espectacularitat, van ser la final de break dance i la competició d'skate.

En aquest sentit, els guanyadors dels diversos concursos que van tenir lloc dissabte són:
- Albert Bonet, de Riba-roja d'Ebre, i Jordi Costa, de Gandesa, van endur-se el primer premi pel seu grafit, protagonitzat per l'àvia que demana pau i amor per tot el món.

- Dimitar Borijou i Alenjandro Adaid, Jandro, tots dos del Vendrell, van guanyar el primer premi en el Concurs de break dance.

- En la Batalla d'MC, el reusenc Nelson Pereira, Haskie, es va classificar en primer lloc.
- Finalment, del Concurs d'skate, José Madrera, Chino, de Calafell, va emportar-se el primer premi; Rubén Cebrian, Peque, de Cunit, el segon premi, i Xavi Torrelles, de Tarragona, el tercer. Richard Sanahuja, de l'Arboç, va ser premiat amb un reconeixement especial per ser el concursant més jove.

Des de l'organització d'aquest projecte es vol agrair a tots els participants i al públic la seva assistència per fer possible la II Jornada "El Vendrell. La Cultura Urbana". També es vol fer una menció especial a l'escola de dansa Aula3 i als vendrellencs Rapvívoros, per la seva col·laboració en aquesta iniciativa.

"El Vendrell. La Cultura Urbana" ha estat organitzada des de les regidories de Cultura i Joventut, juntament amb l'àrea del Pla de Barris. Des d'aquestes regidories s'assenyala que el certamen ha estat "una bona manera de dinamitzar la zona on s'ha desenvolupat i de donar sortida a un tipus de cultura que no es troba en els circuits habituals de difusió artística".



©2019 Ajuntament del Vendrell