09-17_enfoca_webA partir del divendres, 21 de setembre de 2012, es podran veure al Centre cívic L'Estació (carrer de Jaume Carner,1, del Vendrell) les 47 fotografies que formen part de la mostra col·lectiva dels socis i sòcies d'ENFOCA, l'entitat fotogràfica de Calafell i de la comarca del Baix Penedès.

ENFOCA va néixer ara fa tres anys amb l'objectiu de treballar per promocionar el món de la fotografia en general en l'àmbit local i comarcal. Està adreçada a totes les persones interessades en el món de la fotografia, tant a les que ja tenen experiència com a les que es volen iniciar en aquest art.

 

Amb aquesta exposició, es volen presentar fotografies, totes de la mateixa mida (40 x 50 cm), amb la temàtica "el blanc i negre" com a fil conductor. Cada soci va poder presentar fins a tres fotografies i, en un fotofòrum conjunt, es va triar la millor instantània de cadascú, fins a compondre el conjunt de l'exposició. D'aquesta manera, ENFOCA dóna resposta a un dels seus principis fundacionals i que passa per fomentar la difusió, la formació i el coneixement relacionats amb l'art de la fotografia, alhora que dinamitza la xarxa associativa de l'entitat, compartint experiències fotogràfiques entres els associats.

La mostra s'inaugura aquest divendres a les vuit del vespre i restarà exposada fins al proper 15 d'octubre.

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell