12-20_regidora_urbanisme_webLa seu de l'oficina del Pla de Barris del Vendrell es trasllada a l'edifici municipal del Tívoli. D'aquesta manera, durant els propers dies s'oficialitzarà el pas de l'actual ubicació a la nova oficina, situada a la primera planta de l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli. La nova oficina s'obrirà al públic a partir del dijous 22 de desembre, i tindrà un horari d'atenció al públic que serà de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, i les tardes de dilluns i dimarts de 17 h a 19 h.

La nova oficina estarà oberta durant tot el període de pròrroga del Pla de Barris del Vendrell. D'aquesta manera, l'oficina del Pla de Barris realitzarà les seves funcions a l'edifici del Tívoli fins a l'any 2013.

En aquest sentit, Laia Gomis, regidora de Pla de Barris, ha destacat que "l'estalvi i la contenció de la despesa no són meres declaracions de bones intencions, sinó que des de la responsabilitat l'Ajuntament del Vendrell aposta per aprofitar els recursos municipals per ubicar la nova oficina del Pla de Barris a l'edifici municipal del Tívoli. Aquesta decisió suposarà un estalvi de gairebé 40.000 euros, en concret de 38.709,84 euros, ja que la nova oficina del Pla de Barris té un cost zero per a les arques municipals".

Aquest canvi no implica la pèrdua de llocs de treball, ja que el personal que treballava en aquest espai passarà a desenvolupar les seves tasques a la primera planta de l'edifici municipal del Tívoli, concretament a les dependències de Serveis Socials, i al Centre cívic L'Estació.

Cal recordar que l'Ajuntament del Vendrell va rescindir fa uns mesos el contracte d'arrendament del local ubicat a la plaça Nova, que havia acollit els darrers anys l'oficina del Pla de Barris, com a mesura d'estalvi i austeritat.



©2019 Ajuntament del Vendrell