El Vendrell, 14 de març de 2023

Ahir, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, i l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, van inaugurar la nova Oficina d'expedició de DNI i passaport ubicada al Camí Reial, número 15.

Les instal·lacions, cedides per l'Ajuntament del Vendrell al Ministeri de l'Interior, compta amb 4 llocs d'expedició de documents: 2 per a DNI, 1 per a passaports i 1 per a targetes d'identificació d'estrangers. Operativa des del passat mes de febrer, aquesta oficina ha expedit ja gairebé 200 DNI, 100 passaports i 30 targetes d'identificació d'estrangers.

L'alcalde del Vendrell va agrair al Ministeri la posada en funcionament d'aquesta oficina "que aproxima un servei essencial a tota la ciutadania, tant del Vendrell com del conjunt de la comarca, i també d'altres llocs atès que ens trobem en una bona ubicació i tenim èpoques de l'any en què doblem la població".

Grande-Marlaska va recordar que "disposar d'un document d'identitat acredita els ciutadans com a titulars dels drets i llibertats que els garanteix l'ordenament jurídic vigent". D'altra banda, el ministre va destacar la cooperació entre les institucions per aconseguir millores en benefici de la ciutadania, com ha estat en aquest cas.

Abans de l'acte, el ministre va ser rebut a l'Ajuntament per membres de la Corporació i una representació d'associacions veïnals. Grande-Marlaska va signar el Llibre d'Honor i, de mans de l'alcalde, va rebre com a obsequis el llibre "Pau Casals" de Joan Descals i una fotografia de la casa d'estiueig del Mestre, feta als 20 del segle passat i que forma part de l'Arxiu Fotografia Güixens.

©2019 Ajuntament del Vendrell