L’àrea de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell té com a missió fomentar i difondre totes aquelles activitats i expressions culturals que es desenvolupin en el marc del nostre municipi i donar suport a iniciatives encaminades a la promoció de la cultura.

“El Vendrell, la Cultura” resa un dels eslògans del nostre municipi, i això és així perquè la cultura és un exponent molt important a la nostra vila, tant des del vessant associatiu com per l’oferta municipal en museus, cicles de música, auditoris, teatre, ceràmica i altres activitats culturals.

Així mateix, a la nostra vila va ser el bressol de l’il·lustre compositor Pau Casals, va ser testimoni de la trajectòria vital i professional del dramaturg Àngel Guimerà i va acollir també l’escultor Apel·les Fenosa.

La Regidoria de Cultura treballa per posar en valor aquests personatges i la seva tasca en favor de la cultura així com també en la organització de les activitats culturals que giren al voltant d’aquestes figures i d’altres ítems culturals del Vendrell de primer ordre. La difusió d’aquestes activitats la fem a través de l’edició mensual d’una agenda cultural i accions puntuals a través dels mitjans de comunicació per tal de fer arribar a tota la població la tasca del Patronat i convidar-la a participar en els actes programats.

A través d’aquesta plana web podreu comprovar amb més detall quina és aquesta tasca i accedir a informació que s’anirà renovant periòdicament tant pel que fa a l’agenda general com a les programacions dels diversos equipaments que gestionem.

 

Regidoria de Cultura

Adreça: La Rambla, 24
Població: 43700 El Vendrell
Tel. 977 66 56 84

C/e: cultura@elvendrell.net
Bloc:http://culturaelvendrell.blogspot.com 
Facebook:https://www.facebook.com/culturaelvendrell  
Twitter: https://twitter.com/culturavendrell 

Horari: De dilluns a divendres de 10 h a 14 h

©2019 Ajuntament del Vendrell