InfoCultura: Art {Gener}

ART-baner-infocultura-600x307px
 

facebooktwiter


 

El divendres 16 de gener s'inaugura una nova exposició a la Sala Portal del Pardo

curri sin copiaLes parets de la Sala Portal del Pardo s'ompliran a mitjans de gener de pintures i dibuixos de Marina Comas Durany. L'exposició porta del nom de "Presències".

L'exposició inaugurarà el divendres 16 de gener, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo.

 L'exposició "Neandertals a Catalunya" encara es podrà veure durant tot el mes de gener

expo neandertalsL’exposició “Neandertals a Catalunya”, que es va inaugurar el 28 de novembre al Museu Deu, té com a objectiu divulgar quins són els jaciments de l’època dels neandertals a Catalunya i com era l’entorn d’aquesta espècie que va viure fins fa 37.000 anys i que va conviure amb l'homo sapiens. 

L'exposició es podrà veure fins al 26 de gener de 2015.

Vegeu nota de premsa
Vegeu programa


El diumenge 4 de gener s'acaba el Supermercat d'Art

P1060223El passat 12 de desembre, a la Sala Portal del Pardo, va tenir lloc la inauguració del Supermercat d'Art.

Enguany, trobarem ceràmica, joieria, pintura a l'oli, collage i tèxtil de la mà dels següents artistes: Robert Martí, M. Carme Gutiérrez, Teresa Escudero, Iraida Llucià, Montse Capellades, Teresa Jané, Camil·la Pérez, Roser Oter, Esther Heras, Imma Pau, Marta Masana i Núria Soley.

Vegeu programa


El Racó de l'Art

Raco de lartEls dies 3 i 4 de gener de 2015 seran els darrers dies del Racó de l'Art. La Regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat el mercat d'artesania El Racó de l'Art dins la seva campanya de Nadal.

El Racó de l'Art estarà ubicat al carrer dels Cafès.

 


El proper 11 de gener s'acaba l'exposició "Mitologies", d'Àngel Martínez

Imatge pardoPer a aquesta exposició, el pintor Àngel Martínez ha reunit un conjunt de pintures i dibuixos al voltant del tema dels mites. Aquests personatges, principalment de la mitologia grega, són representacions figuratives que exemplifiquen conceptes, valors, lliçons i metàfores de la vida.

Per a Àngel Martínez, els mites han estat una excusa per tractar el tema del cos humà, que en alguns casos ha sofert la metamorfosi en altres éssers per tal d’explicar-se plenament, quant a físic i com a vehicle d’idees i expressions d’aquestes cultures.

Vegeu díptic


 

--
Ajuntament del Vendrell            
 
NOTA: La responsabilitat d’aquests actes i de la seva informació recau exclusivament en les entitats organitzadores. LEGAL: La present comicació i els annexos tenen com a destinatari la persona a la qual va dirigit el correu; per tant, si ho rebeu per error, haureu de notificar-ho al remitent i eliminar-ho del vostre sistema. No es pot utilitzar aquesta informació ni totalment ni parcialment per a cap finalitat, ja que pot contenir informació confidencial o protegida legalment. En cas que el destinatari no consentís la utilització del correu electrònic, ens ho haureu de fer saber immediatament.
Totes les dades facilitades per correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Us informem que podeu exercir el vostre dret d'accés, rectificació i cancel•lació enviant un correu electrònic a l'adreça de l'encapçalament o presentant un escrit al mateix Ajuntament del Vendrell. Mitjançant la tramesa d’un missatge de correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment per al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen, les quals no seran cedides a tercers.
{unsubscribe}Si no esteu interessat a rebre aquest correu, feu clic a “anul•lar la inscripció”.{/unsubscr