InfoCultura: Arts Escèniques {Desembre}

ARTS-ESCENIQUES-baner-infocultura-600x307px
 

facebooktwiter

 


El TÀG tanca la programació del 2014 amb Nadal a ritme de swing!

TÀGEl Teatre Àngel Guimerà tancarà la programació anual d'aquest 2014 el proper dissabte 13 de desembre, a les 22 h, amb l'espectacle musical Nadal a ritme de swing!, un concert de nadales clàssiques, espirituals i estàndards del jazz.


   Vegeu programació


El Cicle de Tardor de l'Auditori Pau Casals arriba a la seva recta final

cicle de tardorEl divendres 5 de desembre, a les 21 h, el Cicle de Tardor es trasllada a l'església parroquial del Vendrell, on tindrà lloc un concert de nadales a càrrec del Cor Zóngora, amb l'acompanyament de Jonatan Carbó a l'orgue.

El diumenge 14 de desembre, a les 12 h, serà el torn del concert familiar Clarinetàrium, a càrrec de l'Ensemble Una Cosa Rara.

L'última proposta es traslladarà a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, on es podrà gaudir d'una versió muiscal de Carlota Baldrís del conte El petit príncep, en commemoració del 138è aniversari del naixement de Pau Casals.

 Vegeu programació


L'AEMMPAC acull un concert de l'Orquestra Camera Musicae

Logo camara musicaeEl diumenge 21 de desembre, a les 18 h, l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (AEMMPAC) acull el concert de la segona producció de la temporada de l'Orquestra Camera Musicae, amb la participació del flautista Claudi Arimany i la direcció de Salvador Brotons.

 Vegeu cartell
Vegeu programa

 

--
Ajuntament del Vendrell                  
 
NOTA: La responsabilitat d’aquests actes i de la seva informació recau exclusivament en les entitats organitzadores. LEGAL: La present comicació i els annexos tenen com a destinatari la persona a la qual va dirigit el correu; per tant, si ho rebeu per error, haureu de notificar-ho al remitent i eliminar-ho del vostre sistema. No es pot utilitzar aquesta informació ni totalment ni parcialment per a cap finalitat, ja que pot contenir informació confidencial o protegida legalment. En cas que el destinatari no consentís la utilització del correu electrònic, ens ho haureu de fer saber immediatament.
Totes les dades facilitades per correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Us informem que podeu exercir el vostre dret d'accés, rectificació i cancel•lació enviant un correu electrònic a l'adreça de l'encapçalament o presentant un escrit al mateix Ajuntament del Vendrell. Mitjançant la tramesa d’un missatge de correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment per al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen, les quals no seran cedides a tercers.
{unsubscribe}Si no esteu interessat a rebre aquest correu, feu clic a “anul•lar la inscripció”.{/unsubscr