Punt 1

  1. Aprovació, si escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.

Punt 2

  1. Assabentament de decrets de l'Alcaldia.

Punt 3

  1. Ratificar l'acord de la Junta General del Consorci Universitari del Baix Penedès, de data 20 de novembre de 2019, de dissolució i liquidació d'aquest ens.

Punt 4

  1. Designar membres en el Consell Municipal per la Convivència i el Civisme a proposta dels grups municipals de C's, Podem i AVP-FIC.

Punt 5

  1. Adhesió a la declaració de Sant Fructuós de Bages, Agenda 2030.

Punt 6

  1. Adhesió a l'acord de la Xarxa d'Habitatges d’Inserció Social.

Punt 7

  1. Aprovar i abonar l'expedient de reconeixement de crèdit 2019/4 de l'Ajuntament.

Punt 8

  1. Modificació de préstecs a amortitzar per aplicació del romanent de tresoreria de 2018.

Punt 9

  1. Aprovar el Codi de Conducta i Bon Govern.

Punt 10

  1. Acordar l'abonament del 0,30% de la massa salarial corresponents als exercicis 2018 i 2019 al personal de l'Ajuntament i dels seus Organismes Autònoms.

Punt 11

  1. Acordar l'abonament de les gratificacions per serveis extraordinaris per part dels treballadors de la policia local d'aquest Ajuntament.

Punt 12

  1. Aprovar el canvi de tram i disposar el corresponent abonament de divers personal de l'Ajuntament del Vendrell.

Punt 13

  1. Modificar l'acord de Ple de la Corporació de data 25 de novembre, en relació al canvi de tram i corresponent abonament de divers personal de la Residència.

Punt 14

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per conèixer la situació del Teatre Brisamar i les possibles alternatives a la seva rehabilitació.

Punt 15

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Junts pel Vendrell per a impulsar un pla local de seguretat viària 2020-2025.

Punt 16

  1. Proposta de resolució presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya per tal de redactar el projecte del pont sobre la riera de la Bisbal.

Punt 17

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya per tal de procedir a la neteja del monument als Castellers i a fer l'arranjament que es consideri necessari a l'arbrat que l'envolta.

Punt 18

  1. Proposta presentada pel grup municipal de Podem El Vendrell d'impuls per la commemoració del 115 aniversari del naixement de Josep Cañas a traves de la declaració "2020 l'any de Josep Cañas".

Punt 19

  1. Moció presentada pels grups municipals de Som Poble-ERC-AM, Junts pel Vendrell, Primàries Catalunya i Podem El Vendrell en suport a la petició d'amnistia internacional, de llibertat immediata per en Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Punt 20

  1. Moció presentada pel grup municipal de Som Poble ERC-AM per promoure la solidaritat amb el poble sahrauí i la visibilització del conflicte.

Punt 21

  1. Precs i preguntes.

Ajuntament

©2019 Ajuntament del Vendrell