03 14 neteja diposits aigua01 webL’execució d’aquestes tasques optimitza la qualitat de l’aigua que arriba a les cases.

Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d’abastament i sanejament del Vendrell, està duent a terme la neteja i desinfecció dels dipòsits d’emmagatzematge que subministren aigua al municipi.

 

S’han realitzat les neteges dels dipòsits del Pla de Cranc i Oasis, a la urbanització d’Oasis, Masia Blanca, Mas Borràs i La Cometa.

 

El gerent del Servei Municipal d’Aigües de l’Ajuntament del Vendrell, Sergi Martí, ha explicat que “els treballs consisteixen en el buidat del dipòsit, així com la seva neteja i posterior desinfecció”. Amb aquestes actuacions s’aconsegueix l’objectiu de complir amb el Pla d’Autocontrol i Gestió del Subministrament que té el Servei Municipal d’Aigües per tal de donar compliment al Pla de Vigilància i Control de les aigües del consum humà de Catalunya (desembre del 2005), derivat del RD 140/2003 del 7 de febrer, en què s’estableixen els criteris sanitaris de l’aigua pel consum humà, publicat al BOE número 45 del 21 de febrer del 2003”.

Tal i com ha explicat la regidora de Serveis de l’Ajuntament del Vendrell i Consellera d’Aigües de Tomoví, Camil·la Barnadas, “d’aquesta manera es garanteix la qualitat de l’aigua de consum humà que arriba a les aixetes de les cases”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell