02 15 Dibuix webEl proper dimarts 20 de febrer, a les 12 h, a l’Oficina Jove del Baix Penedès, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Objectiu assolit”, una mostra fotogràfica sobre l’acció “Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi", organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i Jove Baix Penedès.

 

A l’aparador Jove es podran veure les fotografies d'un procés que va començar el 28 d'octubre amb The Big Draw, la festa del dibuix que va tenir lloc a la plaça Nova, durant la qual els vendrellencs van fer un dibuix en la meitat d'unes postals. Gràcies a l'organització Open Cultural Center, aquestes postals van viatjar fins a Polikastro Cultural Center, un centre de refugiats de la guerra de Síria situat al nord de Grècia, on es van acabar de fer dibuixos a l’altra meitat.

D’altra banda, el dijous 8 de març, a les 18 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, l'organització Open Cultural Center farà una taller a través del conte Amic meu!, que explica el viatge dels refugiats a partir d’explicacions i dibuixos fets per infants. Es tracta d’un projecte d’Open Cultural Center que té per objectiu conscienciar i sensibilitzar la població sobre la realitat de milers de refugiats desplaçats a causa de la guerra durant mesos i anys, empobrint-se cada dia i estancats en un present sense solucions.

Amb aquests dos actes es conclou l'acció "Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi", mentre ja s’està treballant en la preparació de l’acció del proper The Big Draw, que es farà a l'octubre de 2018.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell