06 16 Teatre revetllaw160 alumnes dels cicles mitjà i superior de l’Escola Pau Casals del Vendrell van assistir aquest dijous 15 de juny a la representació de l’obra de teatre ‘A foc lent’, en el marc de la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior.

L’any passat es va iniciar amb molt bons resultats aquesta nova manera d’apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. L’obra de teatre ha estat escrita i és interpretada per la companyia Filomenateatre de Granollers.

Abans de l’obra, es va fer la presentació de les jornades per part de Protecció Civil de la Generalitat. A continuació, els voluntaris de Protecció Civil del Vendrell van explicar als nens i nenes els consells d’autoprotecció per gaudir d’una revetlla amb seguretat i van donar recomanacions sanitàries per saber com actuar en cas d’accident amb pirotècnia. Els alumnes van poder exposar els seus dubtes i preguntes. En acabar, un diable va fer una demostració pràctica de com s’ha de manipular el material pirotècnic amb seguretat.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de Twitter @emergenciescat, amb més de 118.000 seguidors, i al perfil de Facebook www.facebook.com/emergenciescat.



©2019 Ajuntament del Vendrell